Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fehér foltok a mellkasomon?

Fehér foltok a mellkasomon?

Figyelt kérdés
3 hete voltam szoliba mindifg is jártam hetente 1-szer de állóba, viszont a múltkor fekvőbe mentem és azóta a mellkasomon fehér foltok jelentek meg..:S esetleg gomba lehet?? vagy pigment hiány??? segítseteek!!!:/
2011. nov. 6. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is van, de egész pici korom óta, és pigment hiány. Mondjuk mivel neked újonnan jött ki érdemes lenne megmutatni egy bőrgyógyász szakorvosnak, hogy a gombásodást és egyéb fertőzéseket kizárja, de lehet neked is "csak" pigmenthiány. Amit azért nem irigylek, mert nekem több, mint 10 éve van és nem múlik el, semmit nem lehet vele csinálni és szintén a mellkasomon van.
2011. nov. 6. 11:24
 2/3 A kérdező kommentje:
hát szerintem nem pigment hiány, vagyis remélem... de azért gondolom hogy nem az mert ami nekem van viszket.. és ezért gondltam hogy gomba de nem igaz h nm múlik el ...:S:S
2011. nov. 6. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
akkor viszont, ha tényleg viszket mindenképpen mutasd meg szakorvosnak! ez esetben ugyanis tényleg nem pigmenthiány lesz, nekem soha sem viszket
2011. nov. 6. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!