Roaccutan pattanások ellen, szedhetem?
Figyelt kérdés
Azzal kezdeném hogy - 15F/55kg, sportos srác.
Régóta küzdök a pattanásokkal, voltam kozmetikusnál, nem használt. Bőrgyógyász felírt krémet, nem használt. Semmilyen módszer nem használ, és most olvasgattam mindenféle fórumokon hogy az egyetlen módszer a Roaccutan vagy a Sotret. Eléggé pattanásos vagyok, inkább csak az arcom, kicsit a hátam is, és már énis szeretnék "szép arcú" lenni. Kérem írjátok le a tapasztalatotokat a gyógyszerről meg bármi amit tudtok!
2013. júl. 25. 17:15
1/1 anonim válasza:
Ha betöltöd a 16-ot írhatnak fel neked,addig sajnos nem.Én is így voltam,öcsémnek is most szeptembertől írja fel a bőrgyógyász.(nyáron nem írják fel mert extra fényérzékennyé teszi a bőrt,télen is 50-es fényvédőfaktorú krémet kellesz váltanod a bőrödre ami nem olcsó mulatság.Különben pl nyáron de akár télen nagy pigmentfoltok jönnének ki rajtad a fényérzékenység végett amit állítólag nehezebb eltüntetni mint a hegeket:/Mondd el ezt a dokidnak hogy legalább majd számítson rá hogy te szeretnéd ezt szedni.Vérvételt gyakran csinálnak majd mivel eléggé erős gyógyszer de hatásos,viszont ha egy eredményed kritikussá vélik nem szedheted.Annyi hogy és így 160 cm maradtam a 175 cm-es nővéreimhez képest(ugyanis van ilyen mellékhatása is)de még mindig azt mondom megérte mert annyira rossz volt már az az időszak és attól tényleg rengeteget javult látványosan(Roacutan) :) 24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!