A hajnövekedésnek köze van a körömnövekedéshez?
Figyelt kérdés
Hallottam egy olyat, hogy a köröm tükrözi a haj egészségét is, és ha a körmünk gyorsan nő, akkor a hajunk is.2013. júl. 25. 10:58
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy van-e ennek valami tudományos magyarázata.
De rám tökéletesen illik.
Mind a körmöm, mind pedig a hajam, nagyon gyenge, a hajam vékony szálú, a körmöm szintén és hamar beszakad, töredezik, viszont mind a hajam és mind a körmöm nagyon gyorsan nő.:)
2/4 anonim válasza:
Ez nem igaz! A kezünk eleve többször érintkezik vízzel és vegyi anyagokkal. Másrészről meg nem 2 tökéletesen egyforma szaruról van szó! Csak nézd azt, hogy már eleve a szempillád, a szemérem szőrzeted és a hajad sem egyforma, nem egyformán nő!
3/4 anonim válasza:
Én hajhullás miatt kezdtem el szépségvitamint szedni, ami elvileg a hajra, bőrre, körömre jó. A körmöm azóta úgy nő, mint a gomba, de a hajamra ez nem igaz.
4/4 anonim válasza:
A hajam gyenge,vékony szálú, nagyon lassan nő, pár szál az egész. Viszont a körmöm olyan erős,h sosem törik le, szép hosszúra megnő, erős. Én is szedtem a hajamra szépségvitamint,de semmi változás nem történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!