Ha festeted ne festesd. A festetlen eegeszseges haj titka a termeszetes sampon,(ha ez nem mossa le a zsirt, dusitsd ecettel, kicsit hagyd allni rajta) @apolasnak 100%tiszta olaj, mondjuk argan olaj. A nem natur samponok tele vannak olyan kemikaliakkal, amik vedoreteget kepeznek a hajon, ami ezutan haldoklik alatta kb. Roviden tomoren. Egy par evig gyonyoru tole, aztan egyszercsak mar semmi nem jo. Csak az olló. Toredezes, sprod, kezelhetetlen haj. A legrosszabb h meg a fodraszok zome is csak "nagymarkakat" ajanlja, rok mindegy mennyi karos anyag van benne. Mintha egy termeszetgyogyasz azt mondana h napi 1 xanax es minden szep lesz.
Na most ha leteszed a karos vackokat, nagyon csunya lesz a hajad jo sokaig. Aztan szepen nodogel le, szepen eszhez ter, es magad sem fogod elhinni, hogy az a te hajad. Vasalas, tul meleg hajszaritas persze ugyanugy kerulendo, hisz nem igazan vedi a hajat a 200 foktol semmi. Nehez elveszteni a turelmet, es feladni elore szolok.. ami segitseg lehet a forgokefes hajszarito.

2es. Gondolg kerlek vegig, hogy miket irsz. Te most konkrétan azt irod ,hogy a festes nem teszsi tonkre a hajat csak jo fodrasz kell? Viccelsz remelem. En is festettem a hajam, szerintem mindenki egyszer legalabb kiprobalta... nem fanatikuskent irom, hogy az tonkreteszi, ez TÉNY!
HA nem jon be egy termeszetes sampon, akkor valtasz egy masikra, nem azt mondod, hogy a természetes rossz😅 nem, nem csak novenyi termeszetes samponok leteznek, es tobbsegukben sajnos ugyabugy van pl parfüm. En nem allitom h kotelezo igy elni, de igy lesz egeszseges, szep hosszútávon ez vitathatatlan. A tobbit mindenki maga eldonti.

4: Pedig nem teszi tönkre. Nem egy fajta festék van. Nem egy fajta fodrász van.
Kipróbáltam több természetes, minden mentes terméket, és nekem nem jók. Ettől te nyugodtan használd, de ne csinálj úgy, mintha azok mind jók lennének, a többi meg mind rossz.
A hajam (és másom) állapota pedig bizonyíték számomra, hogy nem csinálom rosszul.

Hónapokig használtam természetes szilikonmentes meg miegymás tetves mentes termékeket a hajamra mind samponból maszk és balzsamból is. Egy rakás szarrá tette a hajam. Olyan volt mint a seprű durva volt száraz és hamar korpásodott viszketett. Ha neked bejönnek a természetes cuccok csak használd de nagyon sok embernek meg nem jön be. Jah és én soha nem is festettem a hajam.
Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak a drogériás termékeket nyugodtan felejtsd el és menj be szépen egy fodrászkellékesbe. Meg kell találni azt a terméket ami jó és a fejbőrödnek sem lesz baja tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!