Szolárium? Mennyire károsít? Télleg nagyon veszélyes a szoli?
Figyelt kérdés
Az nagyon károsítja a bőröm ha 1 héten 3- szor megyek 5 percre ? Amúgy érdekes hogy ki van írva hogy védő szemüveg használata kötelező , de én nem találtam sehol meg nem is adtak ...vagy az csak a fekvőben kell használni , mivel én állóba szoktam menni ?2013. júl. 24. 16:14
1/6 A kérdező kommentje:
++ majd akarok csökkenteni a szolizáson csak kezdésként megyek ennyiszer ez az első hetem
2013. júl. 24. 16:17
2/6 anonim válasza:
Már maga a folyamat olyan hogy természetellenesen égeti a bőröd, ettől látod barnultnak magad
Ha abból indulunk ki hogy maga a sima napozás is káros anyagokkal sugárzik, akkor tök mindegy hogy a kabinba vagy egy héten 15percet
Ha nem adnak szemüveget és úgy véled hogy kellene, akkor vigyél magaddal valamit letakarni a szemeid, de ne napszemüveget mert semmit nem ér
21/F
3/6 anonim válasza:
Nem tudok neked biológiai összefüggéseket mondani, de én annyira emlékszek egy hihető biosztanáromtól hogy: pergamenszerű ráncos lesz tőle a bőröd, ez a hatása.
Na nekem ez nem éri meg.
5/6 anonim válasza:
Havi 15 percet járok a bőröm még szép,de ismerek olyan csajt is aki évek óta heti 20-40 percet megy, undorító színe és bőre van és 10 évvel idősebbnek néz ki. Én speciel nem használok szemüveget,mert nem kedvelem és nem lett bajom még ettől sem.
6/6 anonim válasza:
akkor lesz aszott a bőröd ha nem hidratálod mivel a szoli kiszárítja a bőröd előtte szolikrémmel érdemes bekenni magad ettől jobb színed lesz ha van benne önbarnító,ha nincs és zuhanyzás után is be kell kenni a tested a szemüveg nem fontos elég ha becsukod a szemed az álló szolik általában erősebbek ott ahol nincs plexi üveg ott ajánlom jobban a szemüveget.És rákos sem leszel,ha nem mész heti 5 ször 20 percre tehát mértékkel a bőröd típusától függ ,hogy mennyit menj és mennyi időre és ha most kezded akkor alkalmanként emeld az időt pl 6 perc utánna 9 és így tovább úgy kell járni,hogy először többet pl heti3 szor aztán másik héten heti2 és így váltogasd ha eléred a kellő színt csak heti 1szer elég lesz elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!