Ha több anyajegyem van és szolizni szeretnék menni mennyire veszélyes? Régebben gyakran szoliztam de mostanság kicsit félek tőle. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 17:30
1/2 anonim válasza:
Szia!Szerintem járhatsz szoliba de max heti 2x illetve első alkalmakkal 3-6 percre,ha csokicsöves szoliba mész akkor ettől is látható színed lesz pár héten belül.Nagyon fontos,hogy védd és ápold a bőrödet,mivel a legtöbb szolikrém nem tartalmaz fényvédőt,így kérdezd meg a szoliban a pultos lányt.Az Australian Gold-nak vannak kifejezetten fényvédő krémei.Remélem segítettem.
2/2 anonim válasza:
Szia!
A csokicsöves szolikon belül is van az EUs szoli, szerintem ha azzal kezded nem lesz gond! Itt nem égsz meg, és sokkal természetesebb barna színt ad ami nekem hosszabb ideig meg is maradt. Emellett a bőrödet sem szárítja annyira. Heti 1-2 alkalomnál többet viszont ne menj! Inkább krémek használatát javasolnám amivel hamarabb eléred a kívánt színt és tartósabb is lesz tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!