Anita22 kérdése:
Egyre több anyajegyem van, egyre nagyobbak, és egyre sötétebbek, lehet bőrrák?
Figyelt kérdés
Régen is sok anyajegyem volt, de most kezdett kb. fél éve rohamosan sűrűsödni. Voltam bőrgyógyásznál, és az egyik anyajegyemre azt mondták, hogy melanoma gyanús, mert a szabálytalan formája is van és nagyobb meg sötétebb lett mint fél évvel ezelőtt. Elküldtek sebészetre, ahol leszedtek 2 anyajegyet, most lesz a héten szövettani eredmény, de azt is mondták hogy másik 3-at csak 2 hónappal később szedik le majd, köztük a melanoma gyanúsat. Szerintem azt kellett volna leszedniük legelőször, mert az a legveszélyesebb. Most félek, mert ha az tényleg melanoma, akkor addigra meg is halhatok mire kivágják belőlem. Aggódjak, vagy legyek nyugodt mert nem lesz baj? A dokikat is még faggatni fogok, de gondoltam előbb itt is kérdezek, hátha volt már valakinek hasonló baja.2012. júl. 26. 10:59
1/2 anonim válasza:
a melanómába nem 2 hónap alatt fogsz meghalni, le fogják venni időben. viszont az anyajegyeidet óvd a napsugárzástól és ha mégis pucéran lennél magas faktorszámú (50+) naptejjel kenegesd sűrűn.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy nem 2 hónap alatt lehet tőle meghalni, de nekem már régebb óta olyan amilyen most, és most mondták hogy nagyon gyanús, le kell szedni. Hát nem tudom mi lesz, de én nagyon félek, várom hogy leszedjék végre.
2012. júl. 26. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!