Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Honnantól számít a hajhullás...

Honnantól számít a hajhullás súlyosnak?

Figyelt kérdés
Ha egy két hajszál a kezembe marad ha végighúzom benne, vagy ha csomók jönnek ki, vagy van valami jele, ha súlyosabbra fordul? (Azon kívül, hogy hány hajszál jön ki fésülködéskor, mert nem fogom megszámolni..)

2013. júl. 23. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Napi 100 szál még visszanő azon túl kóros!
2013. júl. 26. 23:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Anyám egy időben meg volt áldva avval, hogy nekem valami bajom van, mert egy csomó haj a kezemben marad fésülködés után. Elmentünk egy fodrászhoz, ő is kifésülte a hajam, és bár tényleg sok kijött, azt mondta, hogy az természetes, mindenkinél előfordul, hiszen főleg hajmosás után meglazul a fejbőr, + a hosszú hajúaknak amúgy is gyorsabban hullik, mint akiké rövid. Szóval nekem komolyan sok jön ki ha végighúzom a kezem rajta, de ha ő azt mondja, hogy ez természetes, akkor hiszek neki, hisz ő dolgozik hajakkal, ő látja, hogy másnál hogy megy ez.:)
2013. júl. 26. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Állítólag napi 100 szál fölött nem normális, de nagyban függ attól, hogy milyen hosszú/sűrű/stb. a hajad.

Ha egy-két szál a kezedben marad, az teljesen oké, de ha már tényleg minden végighúzásnál csomók jönnek ki, esetleg foltokban kevesebb a haj, az már súlyos.

2013. júl. 27. 02:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..:) Akkor hál' Istennek én még nem kopaszodom:)
2013. júl. 29. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!