Segítség! Hajhullás! Nagyon durván?
Húsvétkor lett befestve a hajam 25 mosás után kikopó garnieres festékkel. (előtte szívatott szőke voltam.)
Vastag szálú, göndör/hullámos, dús hajam volt.
De elkezdett hullani.
Eleinte nem foglalkoztam vele, mert "úgy is sok van", de mára már a fele el eltűnt. Egy fésülködésnél 20 szál jön ki, de fürdésnél ennél sokkal több kihullik; ha végighúzom az ujjaim "benne", akkor nagyon sok kijön:/
De legfőképp akkor érzem, hogy kevesebb lett, ha beletúrok.
Mit csináljak?
Nem drogáriás csodaszerekre lennék kíváncsi.
Elso korben menj el egy orvoshoz, mert ennek (valoszinuleg) belso oka van, peldaul hormonalis problemak, pajzsmirigy, vashiany, vitaminhiany stb.
Ezenfelul probald meg hajhullas ellen a Petrole Hahn sampont. Es ha nem feltetlenul muszaj, akkor ne festegesd es kinozd mindenfelevel, mert vegul ugy fogsz kinezni mint Sinead O'Connor. :p
köszönöm szépen:)
ha háziorvoshoz megyek ő tud majd segíteni?
amúgy még csak 15 éves vagyok, szóval kicsit aggaszt a dolog...
Háziorvoshoz is elmehetsz, de inkább a bőrgyógyász foglalkozik ezzel komolyabban.
Nekem mondjuk csomókban hullott, erre pont a "drogériás csodaszer" Herbavita hajszesz használt. Olcsó, szóval kipróbálhatod, nincs mit veszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!