Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőrbenövés de durván és sok,...

Szőrbenövés de durván és sok, holnap ballagás, vagyis szoknya, SOS mit tegyek?

Figyelt kérdés

holnap ballagás lesz, megvan a ruha, nem akarok és nem is tudok újat venni. Epilálom a lábam nyáron, most szedtem le idén először (előtte borotva), és nagyon durván benőtt szinte az összes szőrszálam, tiszta fekete pöttyös... ha leborotválom így, holnapra megint ilyen lesz, ha lejön egyáltalán...van valami vésztippetek, mit tudok csinálni?

kb. ilyen:

[link]

nem ennyire durva, de majdnem...

2013. máj. 2. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki milyen harisnyával, vagy ha úgy is durva, akkor végső esetben vegyél föl egy fekete harisnyát. Amit még tehetsz, hogy bőrradírral megpróbálod leradírozni a felső bőrréteget, hátha kibújnak a szőrszálak fejei, és le tudod epilálni.
2013. máj. 2. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
bőrradír! Aztán próbáld meg kiszedegetni csipesszel.
2013. máj. 2. 19:26
 3/9 A kérdező kommentje:

nincs itthon és nincs is nyitva semmi ebben a retek faluban :/

harisnyát nem tudok húzni, mert 1. megsülök, és amúgy is ájulós vagyok 2. az egész ruha fekete+csipke, nagyon idiótán néznék ki...

arra gondoltam betestápolózom jó vastagon és ha beszívta, a mosogatószivacs durvább felével átdörgölöm...

az a legdurvább, hogy ha fázok, vagy kiráz a hideg, belülről bök... :(

2013. máj. 2. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Testszínű nylonharisnyát vegyél fel! A testápolós dörzsölős ötletedtől rosszabbblesz. :/ és ha legközelebb borotválsz/epilálsz, utána mindenképpen egyből hidratáld a lábad krémmel!
2013. máj. 2. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Itt írnak házilag elkészíthető radírokat kristálycukorral, sóval, hátha ezek közül van otthon valamitek...

2013. máj. 2. 19:36
 6/9 A kérdező kommentje:

utolsó, köszi, megnézem!

testszínű felesleges, mert az is átlátszik valamennyire, és borzalmas... :(

2013. máj. 2. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Na, hogy oldottad meg végül? :S
2013. máj. 12. 17:25
 8/9 A kérdező kommentje:
hagytam megnőni amennyire lehet, átdörzsöltem testápolóval, utána dörzsis mosogatózsivaccsal, majd borotva... de így is csúnya volt... :(
2013. máj. 12. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, senki nem fog később a lábadra emlékezni, a fényképeken meg valószínűleg elég messze van ahhoz, hogy ne látszódjon :)
2013. máj. 12. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!