Szokerol lehet sotet lilara hajat atfesteni? Nem fogom tonkretenni a hajam?
De mi a fenéért nem kérdezed meg tőle hogy mit akart?! mi honnan tudjuk?!
Istenem... igaza van az elsőnek.
háááát én ilyen drasztikus változást tuti nem intéznék egy lépésben, otthon, mert rossz lehet az eredmény, ráadásul a szőke sokszor ledob mindent (tapasztalat, bár nem pont lilával..)
Ráadásul ez gondolom drogériás festék, nem fodrászkellékes,ami szintén sok katasztrófa okozója drasztikus hajszínváltás esetén.
Ha akarod a lilát, akkor szerintem kérdezz meg egy fodrászt, vagy menj el egy fodrászkellékesbe, ott segítenek legtöbbször, és normálisabb festéket is adnak. Szerintem először kicsit tompítanod kéne a szőkét, pl fokozatosan barnásabbra festeni, aztán arra a lilát, hátha..........
utolsó vagyok: amúgy gondolom a lila tuti ammóniás festék, amit én magam nem nagyon támogatok, tudom, hogy a többibe meg peroxidot raknak, de nekem az ammóniamentestől csak fele annyira károsodott a hajam. Plusz dolog a lila ellen (azon kívül, hogy katasztrófa szín is kijöhet, ha ráfested egy sima szőkére), hogy ezzel az egész hajat, nem csak a tövet kell befesteni, ami jobban károsít, illetve hallottam, hogy a vöröses-lilás-burgundi árnyalatok kopnak a legjobban...
Ha nem is tetszik, ajándékozd el a festéket, vagy cseréld ki, stb. A férjednek pedig mondd meg, hogy te szőkén érzed magad jól. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy csak a szőkével van baja, vagy mondjuk egy kellemesebb barnás, feketés árnyalattal is (mert lássuk be, a lila minden, csak természetes nem...)
Nem tudom, mennyire vagy szőke, mert ettől is függ, milyen lesz az eredmény...ha nagyon világos a hajad, akkor lesz egy klassz élénk lila szín, a lenövésnél viszont már olyan lesz, mint a dobozon a képen. (vagy nagyon hasonló)
Egy ilyen festés nem árt jobban, mint a szőkére festés, viszont ha nem fog tetszeni és meg akarsz szabadulni az új hajszíntől, az már annál inkább tönkreteheti a hajad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!