Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiuk! Nektek tényleg a vasalt...

Szaszi23 kérdése:

Fiuk! Nektek tényleg a vasalt haj tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Legtöbben azt mondják, hogy az a jobb, ha egy lánynak vasalt haja van...nekem nagyon dús a hajam és nem nagyon szoktam vasalni :) kort is irjatok lécci :)

#ferd
2013. júl. 21. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tetszik jobban a hullámosnál, legjobb ha csak simán kivan fésülve és úgy hordja
2013. júl. 21. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
A páromnak göndören tetszik a legjobban a hajam
2013. júl. 21. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az a lényeg hogy vasalva van vagy sem! Hord rendesen a hajad,mindig legyen ápolt és rendbe szedve még ha nincs is konkrét frizurád.Ha reggel csak átmész rajta fésüvel az az egész megjelenésedet elrontja.Ha valakinek rendben van a haja,sokat tud dobni a megjelenésén-kisugárzásán,még ha egy átlagos vagy azon aluli lányról beszélünk is...
2013. júl. 21. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha felvállalod az eredetit az a legszexibb ;)23F
2013. júl. 21. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Természetes a legjobb.

18/f

2013. júl. 21. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Ilyenről még nem hallottam. A vasalt haj olyan mintha le lenne nyalva, igénytelenül néz ki a legtöbb esetben, sok vasalástól meg tönkre is megy és még rondább lesz. Ez tetszene valakinek?

Nekem alapból ilyen sajnos, és mindenki szerint hullámosan jobb, mert úgy szexibb, dúsabbnak tűnik.

2013. júl. 21. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
A természetes haj a legszebb. F 28
2013. júl. 22. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!