Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tetszik a vasalt haj? (14/Fiú vok)
Hát,egyénfüggő. Az én barátomnak alapból göndör haja van, de mindig vasalja,mert utálja. Nekem ígyis-úgyis tetszik, de göndören talán jobban. De nem tudom rávenni,hogy hagyja úgy. :) Szerintem ma divat a vasalás, és nem is b*zis,mint ahogy sokan annak tartják. Ha valakinek az jön be, csinálja, azért találták fel. Próbáld ki,hogy úgy mész a haverokhoz, meg ahol van sok lány, és meglátod,hogy reagálnak. Ha tetszik nekik,vasald. :) De a göndör haj is cuki egy srácnál. :)
21/L
Számomra gusztustalan. Természetellenes. Az eredeti hullámos, göndör haj sokkal izgatóbb. Egyre többen vasalják fiúk közül a hajukat..a férfiak megszégyenítői. De ha valakinek ez tetszik, akkor vasalja.
15/L
Ha Te magadnak így tetszel akkor hajrá :)
Személy szerint már nagyon unom a vasalt hajú fiúkat. Jobban szeretem ha valaki meghagyja természetesen és úgy tesz rá hajformázót vagy még azt se.
Van, akinek jól áll, van, akinek nem. Ahogy írtad, neked tetszik. Akkor valószínűleg a csajoknak is. Az én barátom is vasalja a haját, mondta, hogy nem szereti, hogy göndör, pedig nekem göndörön is nagyon cuki.:) Szóval nekem mindeggyik bejön. De ez tényleg egyénfüggő.
És ha nem muszáj, akkor azért ne roncsold a hajadat a hajvasalóval.:)
páromnak 1-2 mm-es "haja" van...
nem szeretem ha egy pasinak nem lehet a fejét simogatni,mert "összekócolod a frissen vasalt hajam" vagy "most zseléztem be,hogy fog kinézni",és hasonlók...
b*zis,bár a tizenéves emósoknak ez lehet bejön,engem taszít
22/L
21:59
Bocsi,de ne általánosíts. 21 vagyok, a barátom szintén. Nem vagyunk emósok, inkább régebbi és néha újabb rock zenét hallgatunk. Az én barátom sosem nyávog,hogy összeborzolom,vagy valami. Egyszerűen utálja a göndör haját, és ezért vasalja. És szerintem jobban áll neki ez a hosszú haj,mint a rövid. Sokkal szebb így. :) Szóval nem csak az emósok, a tizenévesek és a b*zik vasalják.
szerintem hadd döntse el mindenki magáról, hogy b*zi-e vagy hetero. ez a mindenre rámondani, hogy "b*zis" duma már olyan lejárt, unalmas és irritáló. és szerintem nem csak én érzem így. az hogy "nekem nem tetszik a vasalt haj mert nem az esetem, stb." korrekt vélemény nyilvánítás, de ez folytonos a b*uzisozás már kész szánalom és én nem tudom komolyan venni az ilyen beszűkült, bekategorizáló, mindenféle szavakkal dobálózó embereket. meg a véleményüket sem. bocs, ezt csak margóra jegyeztem meg.
egyébként, nekem mindegy, a lényeg hogy jól álljon a srácnak a frizurája. a vasalt is oké, meg a nem vasalt is, ha jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!