Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak tetszik a vasalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak tetszik a vasalt haj? (14/Fiú vok)

Figyelt kérdés
Göndör a hajam. Tegnap kivasaltam és nekem tetszik, a csajok ezt szereteik vagy nem?:S
2009. júl. 13. 21:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%

Hát,egyénfüggő. Az én barátomnak alapból göndör haja van, de mindig vasalja,mert utálja. Nekem ígyis-úgyis tetszik, de göndören talán jobban. De nem tudom rávenni,hogy hagyja úgy. :) Szerintem ma divat a vasalás, és nem is b*zis,mint ahogy sokan annak tartják. Ha valakinek az jön be, csinálja, azért találták fel. Próbáld ki,hogy úgy mész a haverokhoz, meg ahol van sok lány, és meglátod,hogy reagálnak. Ha tetszik nekik,vasald. :) De a göndör haj is cuki egy srácnál. :)

21/L

2009. júl. 13. 21:49
 2/21 anonim ***** válasza:
61%

Számomra gusztustalan. Természetellenes. Az eredeti hullámos, göndör haj sokkal izgatóbb. Egyre többen vasalják fiúk közül a hajukat..a férfiak megszégyenítői. De ha valakinek ez tetszik, akkor vasalja.

15/L

2009. júl. 13. 21:50
 3/21 anonim ***** válasza:
56%

Ha Te magadnak így tetszel akkor hajrá :)

Személy szerint már nagyon unom a vasalt hajú fiúkat. Jobban szeretem ha valaki meghagyja természetesen és úgy tesz rá hajformázót vagy még azt se.

2009. júl. 13. 21:51
 4/21 anonim ***** válasza:
37%

Van, akinek jól áll, van, akinek nem. Ahogy írtad, neked tetszik. Akkor valószínűleg a csajoknak is. Az én barátom is vasalja a haját, mondta, hogy nem szereti, hogy göndör, pedig nekem göndörön is nagyon cuki.:) Szóval nekem mindeggyik bejön. De ez tényleg egyénfüggő.

És ha nem muszáj, akkor azért ne roncsold a hajadat a hajvasalóval.:)

2009. júl. 13. 21:53
 5/21 anonim ***** válasza:
46%
valakinak jól ál valakinek nem.. az én pasim vasalja a haját.. nagyon jól ál neki 14/L
2009. júl. 13. 21:55
 6/21 anonim ***** válasza:
39%

páromnak 1-2 mm-es "haja" van...

nem szeretem ha egy pasinak nem lehet a fejét simogatni,mert "összekócolod a frissen vasalt hajam" vagy "most zseléztem be,hogy fog kinézni",és hasonlók...

b*zis,bár a tizenéves emósoknak ez lehet bejön,engem taszít

22/L

2009. júl. 13. 21:59
 7/21 anonim ***** válasza:
54%
mi? pasinak vasalt haj? áh, felejtős. inkább vágd le rövidebbre.
2009. júl. 13. 22:03
 8/21 anonim ***** válasza:
37%

21:59

Bocsi,de ne általánosíts. 21 vagyok, a barátom szintén. Nem vagyunk emósok, inkább régebbi és néha újabb rock zenét hallgatunk. Az én barátom sosem nyávog,hogy összeborzolom,vagy valami. Egyszerűen utálja a göndör haját, és ezért vasalja. És szerintem jobban áll neki ez a hosszú haj,mint a rövid. Sokkal szebb így. :) Szóval nem csak az emósok, a tizenévesek és a b*zik vasalják.

2009. júl. 13. 22:07
 9/21 anonim ***** válasza:
55%
Vállald fel a másságodat!!!!
2009. júl. 13. 22:08
 10/21 anonim ***** válasza:

szerintem hadd döntse el mindenki magáról, hogy b*zi-e vagy hetero. ez a mindenre rámondani, hogy "b*zis" duma már olyan lejárt, unalmas és irritáló. és szerintem nem csak én érzem így. az hogy "nekem nem tetszik a vasalt haj mert nem az esetem, stb." korrekt vélemény nyilvánítás, de ez folytonos a b*uzisozás már kész szánalom és én nem tudom komolyan venni az ilyen beszűkült, bekategorizáló, mindenféle szavakkal dobálózó embereket. meg a véleményüket sem. bocs, ezt csak margóra jegyeztem meg.

egyébként, nekem mindegy, a lényeg hogy jól álljon a srácnak a frizurája. a vasalt is oké, meg a nem vasalt is, ha jól áll.

2009. júl. 13. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!