Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tetszik a vasalt haj? (14/Fiú vok)
Figyelt kérdés
Göndör a hajam. Tegnap kivasaltam és nekem tetszik, a csajok ezt szereteik vagy nem?:S2009. júl. 13. 21:46
11/21 anonim válasza:
Szerintem tok cuki ha egy pasinak ki van vasalva a haja:) Meg ha vkinek nem is tetszik ne foglakozz vele...neked tetszik es ez a lenyeg! :) 14/L
12/21 A kérdező kommentje:
Köszi:) Ha érdekel hogy nézek ki akkor: Myvip->Keresés-> Sramek Szilárd és alapból kint van a képem..:) PLS adjatok még választ:)
2009. júl. 13. 22:58
14/21 anonim válasza:
Kinek mi tetszik :) de szerintem általában tetszik.
15/21 anonim válasza:
Megnéztem a képed kíváncsiságból. Hát ez nagyon édes :) Szerintem neked még nagyon mindegy mit csinálsz a hajaddal,néhányszor vasald ki,néhányszor hagyd eredetin.Változatosság a legjobb,amúgy meg ne tedd tökre a hajadat ilyen fiatalon...szerintem
19/L
16/21 anonim válasza:
Nekem nem. A páromnak nagy hullámok vannak benne, és imádom. Elbőgném magam, ha nekiállna minden nap módszeresen tönkretenni hajvasalóval :S
20/L
17/21 anonim válasza:
nekem tetszik ha egy pasi vasalja a haját :) és egyáltalán nem teszi tönkre ha néha-néha kivasalod. én suliidőben mindig szoktam és egyáltalán nem tette tönkre :)
18/21 A kérdező kommentje:
:) PLS adjatok még választ:)
2009. júl. 14. 22:53
20/21 anonim válasza:
Nekem alapból olyan egyenes a hajam, hogy mindenki azt hiszi, hogy vasalom(nem vagyok emos és nem is hosszú a hajam)!Akkor természetellenes vagyok?:)Sztem kinek mi áll jól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!