Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám kiszedni a...

Hogyan tudnám kiszedni a vörös festéket a hajamból?

Figyelt kérdés

1 éve már hogy vörösre festettem a hajam de nagyon törik ezért szeretném valahogy "kiszedni" belőle.

Már rég óta nem festettem egy kicsit meg is kopott de még azért egész jól látszik hogy vörös.Az oxy reload tényleg jó vagy valami mással próbálkozzak?

Leszívatni nem szeretném mert állítólag az nagyon roncsolja a hajat.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2013. júl. 21. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Régen én szedtem ki otthon saját magamnak a vöröset a hajamból. Először fekete volt, aztán egyre vörösebb árnyalatokra lett festve. De még a fodrászom sem tudta kiszedni a vöröset belőle. (vagy csak nem akarta, hogy minél többet járjak hozzá, mert az több pénz..:)

Szóval bementem egy fodrászkellékesbe és ott ajánlották ezt a Loreal hajradírt. Nem sok reményt fűztem hozzá. De az eredmény....olyan szép szőke lett a hajam, mikor leszedte róla a festéket. Utána természetesen még átfestettem olyanra, amilyenre szerettem volna. Mert túl világos lett az eredmény.

Itt egy link, hogy miről van szó. És ez nem szőkítőpor!! Nem roncsolja a hajat.

[link]

2013. júl. 21. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Az első hülyeséget írt, a Loreal Effasor pont hogy szőkítőpor, ráadásul a legrosszabb, legdrágább fajta. Ennél a Kallos Kjmn is jobb, kíméletesebb.

A vörösre nem nagyon használ más a szőkítésen kívül. Esetleg még a Nirvel Color Out-ot érdemes kipróbálni vagy a c-vitaminos világosítást, ezek kíméletesebbek, de nem biztos hogy kiszedi a vöröst.

2013. júl. 21. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Te írsz hülyeséget kedves második válaszoló. Ha nem próbáltad, akkor hogy mondhatsz róla véleményt. Én már csak tudom, hidd el, mennyit szenvedtem anno hajammal, a fodrászom azt mondta növesszem le, én ebbe nem mentem bele. A szőkítőport sem akartam használni, mert erősen roncsolja a hajat. És ezt ajánlották és bevált. Saját tapasztalatom osztom itt meg valakivel, akinek segíteni akarok, te meg hülyeségnek tituálod. És megjegyzem nem roncsolta a hajam, nem károsabb, mint egy sima hajfesték.
2013. júl. 21. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:

az első által írt termékről itt látsz véleményeket

[link]

2013. júl. 21. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Az effasor nem szőkítőpor, hanem satírozó...a L'oreal szőkítőpora a Platinium...

Jó cucc az effasor, de otthonra nem ajánlom, mert, ha nem megfelelően használod, ez is roncsol. De, ha ügyi vagy.....akkor csak ezt!!!! Eszedbe se jusson olcsó, gyagyi Kallost venni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. júl. 21. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Az Effasor igenis szőkítőpor. Elég megnézni az összetevőit, és kiderül a turpisság. Csak más az elnevezés, és sokkal többe kerül...
2013. júl. 21. 22:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

És ha leszedem valahogy ezt a színt,szőkítőporral vagy c-vitaminnal vagy oxy reload-al stb. Utána mennyi idő után festhetem be a hajam?

Ugyanis barnára szeretném festeni :3

2013. júl. 22. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!