Hajfestéket (vörös) mivel lehet kiszedni a farmernacimból?
Figyelt kérdés
pár csepp, kisebb folt, de engem zavar. tudoom, h béna vagyok, meg kellett volna vmi törcsi, de ha tudtok valami jó praktikát, várom az 5leteket! :) hipó, domestos és társai kizárva. :)
köszi
2008. júl. 25. 11:38
1/5 anonim válasza:
Szerintem az olló vagy a Domesztos! Bocsi, nem poénkodni akarok, de tényleg csak ezek. Szerintem vegyél egy másikat:S És legközelebb valami ócska ruhában legyél.
2/5 A kérdező kommentje:
pénzem lenne 5 másikra is, csak ez nagyon kényelmes, és jól áll... :( nem tudtok esetleg, valami fasza folttisztítót? olyasmit, ami más makacs folton már bevált?
2008. júl. 25. 14:19
4/5 anonim válasza:
Dr. Beckmann foltördöggel biztos ki lehetne szedni. Ha nem sikerül akkor valóban az "ecetes olló" a megoldás, de ha ennyire szereted akkor csak otthon használd.
5/5 anonim válasza:
varjál rá matricát olyan divatosat és az eltakarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!