Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilátort használó lányok,...

Epilátort használó lányok, nektek mennyi ideig nem nő vissza a szőr?

Figyelt kérdés

Nekem egy nagyon régi Braun silk épil epilátorom van, és az a gondom, hogy sosem lesz sima a bőröm epilálás után, mindig kicsit szúrós, mert vannak olyan szőrszálak, amik akkor még pont nem nőttek ki..

Kb 3 nap után újra epilálhatom, mert szőrös :( Gyengült sokat, meg ritkult, de így is 1 láb epilálás nálam 15 perc, és csak 3 napig tart.

Próbáltam, hogy fürdés után epilálok, úgy, hogy húzom a bőrömet, sehogy sem lesz teljesen sima.

Lehet, hogy a régi epilátorom a baj? Félek kiadni annyi pénzt, mikor lehet, hogy ugyanilyen lenne :S

2013. júl. 20. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem vegyél másikat

nekem legalább 1hétig nem látszik,pedig nem új,és egy láb max 2percig tart

2013. júl. 20. 21:40
 2/7 A kérdező kommentje:

Nekem se látszik annyira, mert ritkult, de ha közelről megnézem, akkor vannak ott hosszabb szőrök.

2 perc?? Annyira gyorsan kiszedi? Én elég lassan húzom, néha úgy is utána ott marad 1-1 szál

Milyen márkát ajánlanál?

2013. júl. 20. 21:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Ilyenem van, ez hány csipeszes lehet?

[link]

2013. júl. 20. 21:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Huhh bsszus, kinézte a silk-épil 5-öt, erre 16ezer legolcsóbban :D
2013. júl. 20. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez ilyen... Csak akkor lesz sima a lábad, ha 2-3 naponta borotválsz, vagy ha gyantázol. Én is epilálok 4 éve, és a pici szőr ott marad, van amit rosszul tép ki... Hetente szoktam, annyi idő után még nem zavaró. Nekünk is ilyen Braun Silk Epil van.

Én most gyűjtök pénzt, 5000 Ft-ért lehet gyanta szettet venni. Nem tudok arról véleményt mondani, de az epilátorral már a hócipőm tele van...

17L

2013. júl. 21. 10:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Tegnap epiláltam, és tessék már megint látok szőrt, pedig este le is borotváltam!

Fszom tele van már vele!

Az a baj, hogy nincs sok pénzem, pár havonta gyantapatront venni meg ilyenek.

2013. júl. 21. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is visszanő elég gyorsan sajnos.

A 2 perc/láb epilátor az milyen? Nekem is kéne új, az enyém Philips, 20 csipeszes, kb. 5 éve vettem.

Szerintem a több csipeszessel biztosan gyorsabb lenne az epilálás és valószínűleg kopnak a csipeszek egy idő után.

2013. júl. 22. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!