Lányok, szerintetek gáz ha egy srác epilátort használ?
Ég és föld a különbség borotva és epilátor között.
Hát lehet, de kinek mi jön be..a túl sok szőr is tud elég kínos lenni szerintem. Bár a mai világban már "gáz" ha valaki nagyon szőrös..
Utolsónak mindenben maximálisan igazat adok, mondhatni ugyanez a tapasztalatom! :)
Amúgy miért lenne gáz? Sokkal jobb, mint borotválni magadat, szebb lesz az eredmény is, és hosszantartóbb is.
Fiúként én is évek óta mindent epilálok magamon nyaktól lefelé, és eddig senki nem nyilvánította ki nemtetszését, de még egy rosszalló pillantást sem kaptam strandon. Pedig nem térdig, meg bokáig érő gatyában strandolok, hanem egészen rövid feszülős boxerban, így elég jól látható, hogy mindent szőrtelenítek. :) A haveri körben lévő csajok 90%-nak meg egyértelműen bejön, hogy szőrtelenítek, és az meg külön tetszik nekik, hogy be mertem vállalni az epilátort.
Ha még ezután vennél epilátort, akkor jó ha tudod, hogy akármelyik epilátor nem lesz jó fiúknak erősebb szőrhöz. Én többet kipróbáltam már, és a mostani egyedül, ami nagyon bevált. :) Öröm vele epilálni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!