Milyen epilátort vegyek és hol? Mennyit érdemes
rákölteni? 16/L
Figyelt kérdés
Mennyire hangos a használata? 15.000-20.000 között találtam jókat. Melyik boltban a legolcsóbb? 3 évig csak borotváltam, most hideggyantázom, de nem az igazi. Meg a gyantánál nem a legszerencsésebb nyáron, hogy 1 cm-re megkell növeszteni. Anyának nem is akarom megmondani, hogy ennyit költök rá, de ha nem válik be akkor gáz van.
Nekem philps van. Az is ilyen árkategória. Eddig nem volt rá gond.
A többiről nincs tapasztalatom.
2013. máj. 18. 14:39
2/9 A kérdező kommentje:
A tied mennyire hangos? Nem zavar a hangja?
2013. máj. 18. 14:55
3/9 anonim válasza:
már több kérdést is feltettek, h melyik epilátor a legjobb, mennyiért érdemes megvenni, ezt a kérdést is többször feltették már, keress utána.
am nekem is philips-em van, kb 2 éve van meg, jól működik. sztem a legegyszerűbbet vagyed meg, vagyis ne legyen benne ilyen gél, meg mit tudom én mi, meg ne vízállót vegyél, mert gyorsan lemerül az elem benne.
Én is koleszos vagyok. Ott hogy oldjátok meg az epilálást, a hangja miatt? Nem hallatszik át a szomszéd szobába?
2013. máj. 18. 17:49
7/9 anonim válasza:
A folyosón szoktam néha hallani ilyen hangokat. És akkor mi van? Lányok vagyunk...
2013. máj. 18. 19:21
8/9 anonim válasza:
én most vettem rowenta silence-t mert elvileg "halk" ,de szerintem ugyanolyan hangja van mint a többinek 15 ezer volt, a teljesítménye jó :) sajnos még nem találták ki a hangtalan epilátort :)
2013. máj. 21. 19:30
9/9 anonim válasza:
Teljesen jó egy 5-6ezres is, nem mindenkinek válik be a jeges hűtés és társai sajnos... Pár alkalom után meg úgyse fáj ezzel se... Ha meg nem válik be nem dobtál ki egy vagon pénzt :) Én azért vettem elsőre ilyet, mert így tudom, hogy legközelebb már vehetek extrásabbat is, nem vész kárba :) Jó lenne ha esetleg ki tudnád próbálni egy barátnődét vagy ilyesmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!