Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha epilátort használok, akkor...

Ha epilátort használok, akkor ritkulni és gyengülni fog a szőr? Hány használat után?

Figyelt kérdés

Most jelenleg annyira erős, hogy borotválás után 4 órával érzem, hogy borostás...

Most epilálom, szörnyen fáj :'( pedig nem kicsi a fájdalomküszöböm :(

15/L

2010. ápr. 3. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Epilálás előtt dörzsöld be a bőrt kamillás hintőporral, az nyugtatja és nem lesz olyan szörnyű. Nekem a lábamon már csak elöl vannak szálak, máshol teljesen kikopott. 1,5 éve epilálok rendszeresen

16/L

2010. ápr. 3. 13:41
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Nekem erősödik tőle. Nekem csak a kozmetikus általi gyantázástól ritkul. De az meg drága sajnos...
2010. ápr. 3. 13:41
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket.

Amúgy most végeztem az egyik lábammal, és érzem, hogy egy kicsit szúr... Senkinek nem ajánlom a borotvát.. Ennyire erős szőrt.. :@ :(

2010. ápr. 3. 13:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
hát...borotva télleg a leggányabb dolog...intimszőrzetet borotváltam vele, de inkább kihagyom, barátnőm hálistennek ért hozzá és ő elintézi nekem...
2010. ápr. 3. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

igen,ritkulni és gyengülni fog..mondjuk nem rögtön.én kb. 2 éve epilálok vádlimon..és már alig fáj és tök gyenge a szőr..szóval jó.de eleinte piszkosul tud fájni.

amúgy nekem néha benő a bőr alá a szőr meg ilyen fekete pontos lesz..de használok bőrradírt,és így király:)

L/16

2010. ápr. 3. 14:01
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket.

Megcsináltam a lábam, karom, és a hónaljamat :) És még élek :D

Legközelebb jöhet az intim rész.. Na attól parázok.. :S

Amúgy azt hittem, hogy hónaljon nagyon rossz lesz.. De ott volt szerintem a legtűrhetőbb. :)

2010. ápr. 3. 14:39
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
nyugi, csak az első pár alkalom fog ennyire fájni. talán már a második is könnyebb lesz. és utána már csak pihék nőnek :)
2010. ápr. 3. 14:40
 8/11 A kérdező kommentje:

Hát remélem :)

Annyira csúnya lett a kezem meg a lábam.. Tiszta ilyen vörös pöttyös.. De már nem annyira látszanak. Vastagon bekentem testápolóval :)

Kíváncsi vagyok intim helyen mennyire fog fájni.. :P

2010. ápr. 3. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
áá dejoneked. én nembirom. multkor epilláltam egyik lábamat és azt is csak elől és már attol majdnem sirtam xD annyirarossz:( nekem igy marad a borotva. de szerencsére nekem csak ugy 10 ora után kezd el szurni. dejoo xDD majd egyszer ráveszem magam ujra és bnőkkel sikitozva leepillálom karom-lábam. grat neked h mégélsz xD :D napusszi 15l
2010. ápr. 3. 15:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem ritkult tole. es mikor no ki nem erzodik de ha borotvalom masnap olyan erdes tapintasu hogy.....fuuuuuuuuj.
2010. ápr. 3. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!