Ha epilátort használok, akkor ritkulni és gyengülni fog a szőr? Hány használat után?
Most jelenleg annyira erős, hogy borotválás után 4 órával érzem, hogy borostás...
Most epilálom, szörnyen fáj :'( pedig nem kicsi a fájdalomküszöböm :(
15/L
Epilálás előtt dörzsöld be a bőrt kamillás hintőporral, az nyugtatja és nem lesz olyan szörnyű. Nekem a lábamon már csak elöl vannak szálak, máshol teljesen kikopott. 1,5 éve epilálok rendszeresen
16/L
Köszi a tippeket.
Amúgy most végeztem az egyik lábammal, és érzem, hogy egy kicsit szúr... Senkinek nem ajánlom a borotvát.. Ennyire erős szőrt.. :@ :(
igen,ritkulni és gyengülni fog..mondjuk nem rögtön.én kb. 2 éve epilálok vádlimon..és már alig fáj és tök gyenge a szőr..szóval jó.de eleinte piszkosul tud fájni.
amúgy nekem néha benő a bőr alá a szőr meg ilyen fekete pontos lesz..de használok bőrradírt,és így király:)
L/16
Köszi a kommenteket.
Megcsináltam a lábam, karom, és a hónaljamat :) És még élek :D
Legközelebb jöhet az intim rész.. Na attól parázok.. :S
Amúgy azt hittem, hogy hónaljon nagyon rossz lesz.. De ott volt szerintem a legtűrhetőbb. :)
Hát remélem :)
Annyira csúnya lett a kezem meg a lábam.. Tiszta ilyen vörös pöttyös.. De már nem annyira látszanak. Vastagon bekentem testápolóval :)
Kíváncsi vagyok intim helyen mennyire fog fájni.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!