Normális hogy nem mos hajat 3 hónapja? Bomba nővel jöttem össze de nem mos hajat mert természetesség híve más lányok is ilyenek? Szép a haja amúgy nem ciki ez?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 00:30
12/19 anonim válasza:
hajszagú xd tehát vízzel megszokta mosni, jó illata van, hosszú és amúgy nincs semmi baja AKKOR MÉGIS MIRŐŐŐL BESZÉLÜNK ?:)
13/19 anonim válasza:
"Mert én használok deót de ő nem és nem tudom leszokjak e ezen dillemmázok nem tudok aludni"
VIISIITOOOOOK XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kicsit unatkozhatsz csak péntek este kedves kérdező... :D
14/19 anonim válasza:
Már megint te, meg a bombanőd, nem unod még? Múltkor még csak tusfürdő/szappan nélkül zuhanyozott, most már a haját se samponozza, következő mi lesz? Mondjuk nagydolog után is csak vízzel öblíti le a kezét? Azzal milyen jó kis vitát robbanthatnál ki, hogy-hogy ez nem jutott még az eszedbe, kicsi házitrollunk?
15/19 anonim válasza:
#4: Hajrák?
Jesszum pepi!!!!
LOL DDDDDDDDDDDD
16/19 anonim válasza:
A kérdező volt már orvos feleség is, ahol a doki férj mondta, hogy ne fürödjön senki a családból, mert öntisztulnak. És a csodaszép göndörhajú gyerek haját se mosták születése óta. Nem először próbálkozik.
17/19 anonim válasza:
Ne hagyd el a deót, mert ha emberek közé mész, pláne tömegbe, pl. buszba, vagy bárkihez közel, aki nem a testszagodért választott ki, akkor ott az erősebb testszag nem illő.
Vannak semleges dazodorok is (gyógyszertári), én FLP-st használok, az aloe verás.
18/19 anonim válasza:
én nem tudom kamu-e a kérdés....de egy biztos az öntisztulás valóban beindul egy idő után....én egy súlyos koponyamütét után 6hónapig nem moshattam hajat,eleinte nem túl rózsás de öszintén mondom a hajam sem nem volt büdös de még zsíros hatású sem
19/19 anonim válasza:
Na itt a büdike már megint...biztos eddig szabin volt:))))
Menj még, nagyon nem hiányoztál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!