Normális hogy nem mos hajat 3 hónapja? Bomba nővel jöttem össze de nem mos hajat mert természetesség híve más lányok is ilyenek? Szép a haja amúgy nem ciki ez?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 00:30
1/19 anonim válasza:
Hát amíg nem szólják meg,vagy nem nézik meg érte,akkor hajrá.. de amúgy nem lépett be valami új szektába?Azoknak vannak hasonlóan furcsa szokásaik.Mégiscsak 3 hónapja csinálja,nem?
2/19 anonim válasza:
Nekem a bomba nő nem fér össze egy lapon említéssel egy igénytelen koszos fejbőrű nővel.
3/19 anonim válasza:
4/19 Egy ork válasza:
Azt, azért érezni kéne..ha nincs szaga, megoldja másként. Ha meg nem samponnal mos hajat, hanem vízzel, akkor még egészséges is a haja. Mert ezektől a samponoktól hajrákot lehet kapni!
5/19 A kérdező kommentje:
Hát nem látni rajta szép a haja aszondja ez a titka. Ám még ami fura lenn se borotvalja. De ranézel és bomabnő mellettem is bámulják nagy mell kerek segg extra vékony derék szép arc dus hosszu popoig érő hajzuhatag barna
2013. júl. 20. 01:02
6/19 anonim válasza:
3hónap alatt mééégis, hogy nem zsírosodik be ??????:D
7/19 A kérdező kommentje:
Ja sima vizzel mossa vagyis csak atobliti nem zsiros neki nem tudom miert de szep es a szaga is jo olyan hajszagu
2013. júl. 20. 01:20
8/19 anonim válasza:
Nekem ilyen nő tuti nem kéne. Inkább legyen laposabb a segge meg kisebb a melle, de legyen üde, friss. :) (A borotválás sem izgat odalent, elég ha le van nyírva rövidre).
9/19 anonim válasza:
Gyerekek, ez megint a rezidens büdöskénk.
Egy nő, aki büszke arra, hogy dzsuvás, aztán férjnek adja ki magát, aki büszke a feleségére, hogy dzsuvás, de ha jól emlékszem, már iskolás gyerek is volt.
10/19 A kérdező kommentje:
Csak a haverok előtt gondolom amúgy cikinek ha szóba kerülne. De ha meg a csajnak mondom hogy a haverok előtt ne mondja mert cinkes akkor meg a csaj sértődik meg.
Ám van egy dolog ami nem tudom igaz e amit mondd ezt haverok előtt már mondta. Hogy tényleg az izzadság az egészséges? És egészségtelen a deokkal elfolyatni? Mert méreganyag távozik és attol megtisztulunk?? Mert én használok deót de ő nem és nem tudom leszokjak e ezen dillemmázok nem tudok aludni
2013. júl. 20. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!