Derékig érő hajamat megszeretném növeszteni térdig. Mennyi idő szükséges ahhoz?
Mérd le a mostani hossza és a térdig érő hossz között a távolságot. A haj átlagban havi 1-1,5 cm-t nő, így ki tudod számolni. Pár év tuti kell hozzá. Nekem a fenékig (inkább fenék alá) érőtől a térd fölé 5-10 centivel érőig kellett kb. 3 év (igaz sokat vágtam közben).
Azt azért vedd figyelembe, hogy nem mindenkinek képes térdig megnőni a haja, a legtöbb ember fenékig érőnél nem tudná tovább növeszteni a genetika miatt. Mondjuk ha erős és dús a hajad, akkor nagyobb rá az esély, neked képes lesz addig megnőni, ha megfelelően ápolod.
Szerintem ne akarj olyan hosszút, nekem térdig ért még egy fél éve de már nagyon utáltam! Pl kiengedve egyeltalán nem lehet hordani, töredezik, szálkásodik, csak a gond van vele és ráadásul nagyon sok idő a hajmosás.
Én szerencsére levágattam a fenekemig, mivel amúgy imádom a hosszú hajat és ez az amit még ízlésesnek találok! Sokkal jobb így, megkönnyebbül a fejem és szebb is a hajam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!