Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mire jó a sok smink? Miért...

Mire jó a sok smink? Miért nem elég egy kevés ami éppen szükséges?

Figyelt kérdés
Csak azok válaszoljanak akiken nap mint nap egy kiló vakolat van.
2013. márc. 18. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Mert szeretnek sminkelni vagy jobban érzik magukat a bőrükben. Szerintem ez ilyen egyszerű, nem kell túlbonyolítani..
2013. márc. 18. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Mi számít egy kiló vakolatnak?

Rajtam ez van: BB krém, korrektor, púder, pirosító, szemhéjtus, szempillaspirál. Ez minek számít?

2013. márc. 18. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Valakinek pont az a sok smink a szükséges...
2013. márc. 18. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
szerintem aki még nem tanult meg sminkelni, az ken magára kiló vakolatot, vagy ha valamit el akar fedni
2013. márc. 18. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
nem tudom mi számít kiló sminknek, de én alapozót, púdert, pirosítót, fekete szemcerkát, tust, és spirált használok. Alapozót azért mert nem egyenletes színű az arcom, van ahol pirosas, nem szeretem. Púdert hogy ne csillogjon a fejem, pirosítót hogy legyen színe az arcomnak. Szemcerkát hogy kiemeljem a kék szemem, ugyanezért a tust, spirált meg azért mert szőke a szempillám és nem látszik, pedig szép hosszú. Viszont nem egy tonnát kenek magamra ezekből, mindenből mértékkel, alapozó-púder pedig nem üt el az arcomtól. Kivagyok a narancssárga arcú maszkos lányoktól. 23/L
2013. márc. 18. 19:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Én relatív sok sminket használok. Nagyon minimál szempilláim vannak, sok spirált használok, a legjobból is kell legalább 3 réteg (gagyi cuccokat amúgy se veszek). Régebben nem kellett alapozó, de nagyon csúnya lett a bőröm felnőttkoromra, így már használok. Vagy szemfestékből, vagy rúzsból mindig erős van rajtam. Mivel nagyon fehér a bőröm, így használok pirosítót is. Ha csak elszaladok valahova, alapozó, spirál, tus és rúzs akkor is van rajtam, anélkül mintha otthon maradt volna az arcom. De a környezetem szerint is ez illik hozzám.
2013. márc. 18. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
65%

Én ugyan kevés sminket használok, de bnőm sokat, és őszintén megmondva már nagyon mű, a bőrét is agyonszolizta, és már kifejezettem ronda a bőre és az arca, ahogy sminkeli.

Viszont ennek van háttere: apja meghalt egyik napról a másikra, anyja nem törődik vele, és depressziós is, habár ezt senki semmondaná meg róla, mindig mosolyog és bulizik és pasizik. Ezt azért írtam le, mert a legtöbb lány, aki 1 kg sminket használ nap, mint nap, nekik vmi súlyos múltjuk van, ne bántsátok őket.

2013. márc. 18. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a kérdés.. nap mint nap felteszem az osztálytársaimnak. Nem történt velük semmi rossz, ahogy az előző válaszoló írta, egyszerűen csak ilyenek. Agyon vannak szolizva, úgy divat a kötelező ezerszínű műköröm gyöngyökkel meg kiálló giz-gazokkal, hatalmas műszempilla, olyan vastag szemöldököt festetnek maguknak, amitől eltorzul az egész arcuk, két kiló alapozó, púder, durva pirosító, bronzosító, szempillaspirál, szemceruza, szemhéjpúder, tus, szájfény, napi hajvasalás és egyforma öltözködés. Ezzel szemben én nem használok semmit, csak epres labellót,mert nincs rá szükségem, így ki vagyok közösítve :/
2013. márc. 19. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!