Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotválás vagy epilálás?

Borotválás vagy epilálás?

Figyelt kérdés
Elég szörtüszögyulladásos vagyok, és epilálom a lábamat már régóta. Nagyon ritkán borotválom, de úgy érzem megerösödik töle. Bár eleve sajnos elég erös, fekete szöröm van a lábamon... Kérdés az, hogy a borotválástól vagy az epilálástól lesz kevesebb benött szörszál és szörtüszögyulladás. Ha a borotválástól kevesebb, akkor áttérnék arra...

2013. júl. 19. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az epilálás a jobb. Meg puncinál is, mert nem szúr nyaláskor :))
2013. júl. 19. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:
a borotva nem ér semmi utálom mert csúnya a lábam ha borotválom kis bőrdarabok maradnak utána az epilátor jó de akkor meg látszik a szőrszál helye a gyanta a legjobb ami nekem bevállt.
2013. júl. 19. 11:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, de nem találok normális gyantát, ami leszedné ezeket az erös szörszálakat... Vagy kozmetikus... Csak arra nem sok idöm van.
2013. júl. 19. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!