Hogyan szolizzak?

Figyelt kérdés
Elég barnulékony vagyok, de csak ha vízben ülök, erre pedig idén még nem volt sok alkalmam..viszont szeretnék elkezdeni szolizni, mert szerintem megéri, és azért biztos segítene.. úgy gondoltam heti 1-2 alkalom, ez szerintetek jó? és hány percre kéne? egyéb javaslatok?

2013. júl. 19. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:

TELJESEN MEZTELENÜL tedd.

De legjobb, ha otthon a kertben (ha kertes házban laksz) intézed. Nem kell szégyenlősködni. 4 perc holnap bőven elég lesz a napon (erős UV-B). Az idő alatt meg kb senki nem fogja rárántani a látványra.

Hány éves vagy?

Ja és permetezd be magad vízzel, mert úgy egyenletesebben barnulsz (azt nem tudom miért, de így van)

2013. júl. 19. 01:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Heti 1-2 alkalom az jó, Kezd a minimális idővel, és növelheted fokozatosan.
2013. júl. 19. 04:07
 3/3 A kérdező kommentje:

1., 16 vagyok, te meg f**zfej:D:D -igen, én is tudom hogyan kell napozni, csak rohadtul nem süt a nap:)-

2., köszönöm^^

2013. júl. 19. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!