Ki hany naponta mos hajat?
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 10:58
1/21 anonim válasza:
Én heti egyszer szoktam. Van, hogy akkor még nem túl koszos, akkor 1-2 napot ráhúzok.
23/L
2/21 anonim válasza:
Én 4-5 naponta, attól függően, mennyire érzem zsírosnak.
34/n
3/21 anonim válasza:
2 naponta. muszáj mert valamiért nagyon gyorsan zsírosodik :(
4/21 anonim válasza:
3. vagyok, kihagytam hogy 15 éves lány vagyok.
5/21 anonim válasza:
Minden vasárnap és szerda vagy csütörtök.
17/L
6/21 anonim válasza:
Én háromszor egy héten. Kedden, csütörtökön és vasárnap. Utálom, de muszáj. Gyorsan zsírosodik a hajam és viszketni is kezd.
7/21 anonim válasza:
2 naponta, mert hamar zsirosodik! Majdcsak kinőljük ezt a korszakot is, amikor a hajunk vészesen gyorsan zsirosodik. Régen, ilyen 4-5 éve elég volt hetente 1-szer, de el kellett jönnie a kamasz kornak! :)
15/L
8/21 anonim válasza:
7-es vagyok. Hosszú hajam van amúgy, és én is utálom ezt a gyakori mosást..:/
9/21 anonim válasza:
1x szoktam általában. De most terhes vagyok és zsírosodik a hajam és a borom, így minimum 2x mosom ki hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!