Mit tegyek rosacea ellen?
Figyelt kérdés
Már több hónapja jött elő a rosaceám, sehogy sem akar múlni. Nem is az értágulat aggaszt, ami pirossá teszi az arcomat, mert azt később lézeres kezeléssel úgyis elfogom tüntetni, hanem a bőrpír alatt lévő gumók. Kamillával borogatom hátha lemegy a gyulladás, de nem használ semmit. Nem is lehet kinyomni, mert nincsen kivezető nyílása, akkor mégis hogy fog eltűnni? Nem hiszem hogy majd idővel csak úgy eltűnik, ha nem piszkálom, mert a neten is olvastam hogy ez innentől már csak súlyosbodhat. Elmentem már bőrgyógyászhoz de szinte meg se nézte, csak rápillantott és annyit mondott hogy á ez pattanás és felírt rá egy csomó szart, amit megvettem és tobhatok is ki, mert mind átlagos pattanásra van és nem rosaceára.2013. júl. 16. 02:02
1/3 anonim válasza:
Használj kifejezetten rosaceára készült termékeket vagy amire rá van írva,hogy hipoallergén.Sokat segít.
2/3 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék egy másik bőrgyógyászhoz, mert sajnos nem fog magától elmúlni. Anyukámnak is kijött pár hete, az egész homloka tűzvörös volt és fájt neki. A bőrgyógyász adott neki egy krémet meg gyógyszert, és néhány nap alatt rendbe jött.
3/3 fcsenike válasza:
Janssen-hoz menj el. Próba szerencse. Sokan járnak oda bőrgyógyásztól is....Ez egy kozmetika. Német cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!