Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen következményei lesznek,...

Milyen következményei lesznek, ha 32 évesen még nem krémezem semmivel az arcom? Egyszerűen nem bírom magam rávenni! Pár napig kenem, aztán megunom, meg elfelejtem stb.

Figyelt kérdés

2013. júl. 15. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazából, ha nincs különösebb baj a bőröddel semmi nem fog történni (azért a naptól persze nem árt védeni az arcodat). :) Ha sok vizet iszol, egészségesen táplálkozol ideális esetben a bőröd is egészséges.

Ha a napi kenegetést elfelejted, akkor próbáld meg, hogy hetente egyszer-kétszer beiktatsz egy arcpakolást, illetve leradírozod az elhalt hámsejteket (vagy elmész kozmetikushoz mondjuk havonta).

2013. júl. 15. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:

ha semmilyen bőrproblémád nincs, akkor oké:)

ha van vmilyen baj, pl száraz/zsíros, ráncos, pigmentfoltos, pattanásos, stb bőr, akkor ideje lenne elkezdeni:)sajnos "eredményt" csak rendszeres használattal lehet elérni, de amennyiben tökéletes a bőröd, felesleges krémezned. Azt mondjuk megkérdezném, hogy mivel szoktad megmosni az arcod? mert pl szappanok vagy szárító lemosók után ajánlatos hidratálni, mert a száraz bőr könnyebben ráncosodik. Amúgy nem olyan nehéz elhatározni magad, kádban lemosod az arcod a szokásos módon, utána pedig bekened, ennyi.

2013. júl. 15. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb ilyen-olyan krém úgysem használ annyit. Nem hiszem, hogy ettől lennének kevesebb ráncai az embernek. Max. akkor használ, ha rettenet száraz a bőröd, és kell neki a hidratálás.
2013. júl. 15. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi van? Kötelező lenne?
2013. júl. 15. 18:55
 5/7 fcsenike ***** válasza:
Szerintem ha havonta elmész egy kozmetikushoz, akkor ő rendbe teszi az arcodat. Ha nincs semmi baja, akkor is kell táplálni, hogy tovább szép maradj. :) Egyébként meg azokban a krémekben, amikhez mi szakmán kívüli emberek hozzájutunk, amúgy sincs bennük nagyon hatóanyag....vagyis van csak nem sok
2013. júl. 15. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem több vegyszer van az ilyen kencékben, mint hasznos anyag. A legjobb belülről táplálni a bőrt, sok ivás, egészséges étkezés. És persze a megfelelő mozgás-pihenés arány. Ja, és a boldogság meg a nyugalom. A legjobb recept:)))
2013. júl. 15. 21:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megnyugodtam! :)
2013. júl. 15. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!