A hajam egyszerűen formázhatatlan! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy ez nagyon jó, mert nagyon erős, de mégsem vastag szálú a hajam. A hajamat nem lehet egyáltalán formázni. Ha kivasalom behullámosodik 3 perc alatt, ha becsavarom kidobja a loknikat szintén 3 perc alatt. Próbáltam már hajegyenesítő sprayt is és rengeteg dolgot, de nem használ. Nem vasalok rendszeresen hajat, csak heti kb 2x. Ez a hajtípus néha hátrány, mert egyszer egy fodrászgyakornok rajtam szeretett volna vizsgázni és kipróbálta a hajamat. Be szerette volna csavarni. rengeteget dolgozott vele, ám a fürtöket a hajam kidobta 2 perc alatt és a teljes munkája megsemmisült. Emellett 3-4 naponta mosok hajat, de gyorsan zsírosodik. Mit tegyek ezek ellen? Szeretem a hajamat az erőssége szempontjából, csak néha szeretném teljesen egyenesre, vagy göndörre formázni, mivel nem tudnak nekem alkalmi hajat készíteni, és mindig unalmasnak és slamposnak néz ki. persze fel lehet tűzdelni, de valahogy a kontyot sem tarja meg. ( akkor sem, ha 25 hullámcsat van a hajamban)2013. jún. 3. 22:17
1/3 anonim válasza:
Előfordul, hogy az évek során változik az ember haja (tul.képpen nem is ritka), de jobb, ha tudomásul veszed, hogy a tied ilyen.
2/3 anonim válasza:
Mintha magamat hallanám, az én hajam ugyan ilyen. :D Régen én is minden nap vasaltam,aztán kezdtem leszokni és már több mint egy éve csak sütve volt farsangra és ennyi. Nekem az puhította a hajam, hogy rátértem a szilikonmentes termékekre.
Természetesen mindenkinek más a haja, de nekem ez segített és ha fújok rá extra erős hajhabot hajmosás után lehet formázni (ha jó kedve van akkor akár három napig is) Csak ezzel az a probléma, hogy - nekem - zsírosítja, így háromnaponta muszáj mosnom, ha befújom.
3/3 A kérdező kommentje:
nekem a hajhab sem segít.:S Olvastam olyat, hogy eukaliptuszolajat kell a samponba csepegtetni és ez elméletileg használ. szerintetek? Az egyik ismerősöm a haját akarta növeszteni és ricinusolajjal kente a haját. A haja megnőtt, de minőségre teljesen tönkrement. Csúnya volt az összhatása, és úgy nyúlt tőle a haja mint a gumi.
2013. jún. 4. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!