Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Foktól függően jó egy hajvasal...

Paradicsom31 kérdése:

Foktól függően jó egy hajvasaló? A többi lent.

Figyelt kérdés
Tényleg hőfoktól függ, hogy milyen jó egy hajvasaló? Nekem volt egy, ami 250 fokig is felmelegedett, ez nagyon jó volt. Aztán volt egy, ami csak 180 fokig. Ez már nem vasalta a hajam rendesen. Most van egy 215-ös, de kopott már, és venni szeretnék egy újat. Egy belissimát néztem ki, 230 fokos. Szerintetek ez jó lenne? A típusát sajnos nem tudom, de azt igen, hogy a külseje ilyen virágmintás :)

2013. júl. 15. 14:11
 1/5 A kérdező kommentje:
[link] megtaláltam :) Pont ezt néztem ki. Vélemény esetleg erről is?
2013. júl. 15. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Én pár éve ugyanilyen vasalót vettem ajándékba, ki is próbáltam egyszer, nekem tetszett. De nem attól jó egy hajvasaló h milyen magas a hőfoka. 180 fok felett nem is szabadna hajat vasalni. Ugye nem minden nap vasalod a hajad 200 fok felett? És használsz előtte hővédőt? Ha nem kb fél év és teljesen elfog törni és száradni a hajad amin csak az olló fog segíteni. Próbáld meg inkább tovább rajta hagyni a vasalót a hajadon de kisebb hőfokon vasalni, vagy használj előtte kiegyenesítő balsamot, próbáld meg hajkefével és szárítóval a kiegyenesíteni a hajad amennyire tudod.
2013. júl. 15. 15:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vasalom minden nap. Használok hővédőt, hajvégápolót, és argánolajas pakolást is. Emellett van frissítő hajpakolásom is, és nyáron nem szárítom a hajam :)És néha, ha megtetszik egy-egy DM-ban kiárusított 5 perces pakolás, akkor megveszem :)
2013. júl. 16. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:
akkor szupi, jól csinálod :D mert pár hónapja bejött egy lány a szalonba, összefogott hajjal, hogy vágjunk belőle, vágtam is, mikor beszárítottam, nem hittem a szememnek, hogy ennyire béna lennék a szárításban vagy a haja ennyire csúnya, hát a haja volt. Teljesen elvolt törve, lekellett volna vágni majdnem a felét, ha nem többet, de ő nem használt semmit sem vasalás előtt :) amúgy minnél drágább egy hajvasaló általában annál jobb, de amit kinéztél az egy elég jó minőségű, nekem is hasonlóm van, a márka ugyanaz, csak egy jóval régebbi verzió, 2008ban vettem tavasszal, most már több mint 5 éve működik :) és semmi baja :)
2013. júl. 17. 11:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Tök jó :) Bár tervezek egy keratinos hajpakolást, de nem tudom még, hogy bevállalom-e olyan sok pénzért.
2013. júl. 18. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!