Az árt a hajnak, ha kicsit nedvesen vasalom ki?
A hajvasalás alapból árt a hajnak. Van olyan, amelyiket lehet vizes hajon használni, de az enyémre pl. rá volt írva, hogy száraz hajon csak.
Én a helyedben nem kísérleteznék.
régebbi kérdés, de azért válaszolok:
én (amikor még nem volt festve a hajam alja)
nagyon erősen vasaltam a hajamat, volt hogy leültem a tükör elé és szögegyenesre vasaltam, szimpla időtöltésből. Sokszor használtam vizes hajon is.
Semmi baja nem volt a hajamnak, ugyanolyan selymes és puha volt, töredezett sem volt, pedig durván, 220 fokon vasaltam akár 20 percig -vagy több - is. Aztán utána néztem ennek a dolognak, hogy juj de tönkreteszi meg minden. És hirtelen megijedtem, nem vasaltam olyan 1 hétig. MIndig mikor belenéztem a tükörbe ocsmány agyonvasalt hajat láttam.
Aztán befestettem a hajam alsó végét, mert már nagyon vágytam rá :D (eleinte rossz volt a hajam, nem tetszett festve, de mára kikopott és ugyanolyan természetes mint volt )
ugyanúgy vasalgattam reggelente mielőtt elmentem a suliból. De aztán egyik reggel, észrevettem egy drótszerű hajtincset a hajam között. Aztán még többet.
Kihúztam a hajvasalót, és eldugtam a szekrény mélyére.
ez volt olyan március felé, aztán áprilisban elmentem ezeket a speciális samponokat venni meg hajpakolásokat mert töredezett volt a hajam vége, de semmi áron le nem vágattam volna a hátközépig érő hajam. Vettem Garnier sampont, 2 féle pakolást. De ettől rosszabb lett a hajam,kivágtam a kukába a sampont! Egyszerű nemtudommilyen márkájú sampont használok Gliss Kur balzsammal, és nem vasalom, nem szárítom már 2-3 hete, de szinte semmivel nem lett jobb, sőt. JObb volt a hajam mikor vizesen vasaltam. de ez hajtipús függő, nekem -nem akarok egoista lenni- de jó minőségű hajam van, szóval nem árt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!