Mit tanácsoltok, mi a tapasztalatotok hajszínezés terén?
Az a helyzet, hogy szeretném beszínezni a hajamat. Elől kékre mindkét oldalt, a többit pedig feketére. Barna hajam van, de mégsem szeretném kiszívatni egyenlőre. Viszont azt mondják, hogy így nem lesz valami szép a kék (sötétkékre gondolok). Szóval evvel is van egy kis gondom.
A másik gond, hogy annyiféle véleményt olvastam... Volt, aki azt írta egy színezőre, hogy hű de csuda jó, nem jött ki 6-8 mosással, de nem is baj..:'D Hát nekem azért baj volna, mert szeptemberre el kéne, hogy tűnjön:D
Valaki meg azt írta, hogy nem fogta meg rendesen, meg azonnal kijött. Nem tudok kiigazodni.
Megbízzak-e egy olcsó színezőben, vagy ne? Vagy ez tényleg ennyire emberfüggő?
A harmadik dolog meg, hogy azt hallottam, iszonyat ronda lesz, amikor kopik:/
Ezek után mondhatom, hogy sok a kockázat. Vagy én parázom túl a dolgot?
Én is vettem nem 1x színezőt!
Először málna vöröset..nem fogta be a hajam...utána padlizsánt az viszonylag minimálisan befogta..viszont csak fénynél és napnál lehetett látni! Eredeti hajszínem sötétbarna..éppen hogy nem fekete.. de még a szőke sem fogta volna be!
Nekem nem volt ronda mikor kopott,mivel 6-8 mosás után lekopott...! Mindenkinek másmilyen színező vált be.. nekem a 350ft-os málna vörös nem,padlizsán igen..de még a drágább sem vált be!
Melírozott hajam volt, (szőkés)barna + a melír. Kipróbáltam egy 300 Ft-os barna hajszínezőt, a melírt eltűntette, csak az volt a gond, hogy kb. negyedik mosásra kijött a színe, a melír a hajamban meg beszürkült. Nekem "rossz" tapasztalatom van a hajszínezőkkel kapcsolatban, szerintem ez hajfüggő, szóval biztos van, aki elégedett velük :)
18/L
Köszönöm a válaszotokat(:
És ti otthon csináltátok? Vagy fodrásznál?
Valaki próbálta-e a kéket szőkés-világos barnára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!