Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tanácsoltok, mi a tapaszta...

Mit tanácsoltok, mi a tapasztalatotok hajszínezés terén?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy szeretném beszínezni a hajamat. Elől kékre mindkét oldalt, a többit pedig feketére. Barna hajam van, de mégsem szeretném kiszívatni egyenlőre. Viszont azt mondják, hogy így nem lesz valami szép a kék (sötétkékre gondolok). Szóval evvel is van egy kis gondom.

A másik gond, hogy annyiféle véleményt olvastam... Volt, aki azt írta egy színezőre, hogy hű de csuda jó, nem jött ki 6-8 mosással, de nem is baj..:'D Hát nekem azért baj volna, mert szeptemberre el kéne, hogy tűnjön:D

Valaki meg azt írta, hogy nem fogta meg rendesen, meg azonnal kijött. Nem tudok kiigazodni.

Megbízzak-e egy olcsó színezőben, vagy ne? Vagy ez tényleg ennyire emberfüggő?

A harmadik dolog meg, hogy azt hallottam, iszonyat ronda lesz, amikor kopik:/

Ezek után mondhatom, hogy sok a kockázat. Vagy én parázom túl a dolgot?

2013. júl. 15. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Én most próbáltam egy tincset lila színezővel befesteni és abszolút nem fogta meg:( mondjuk nekem elég sötétbarna a hajam, neked nem tudom, hogy mennyire sötét:D
2013. júl. 15. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is vettem nem 1x színezőt!

Először málna vöröset..nem fogta be a hajam...utána padlizsánt az viszonylag minimálisan befogta..viszont csak fénynél és napnál lehetett látni! Eredeti hajszínem sötétbarna..éppen hogy nem fekete.. de még a szőke sem fogta volna be!

Nekem nem volt ronda mikor kopott,mivel 6-8 mosás után lekopott...! Mindenkinek másmilyen színező vált be.. nekem a 350ft-os málna vörös nem,padlizsán igen..de még a drágább sem vált be!

2013. júl. 15. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Melírozott hajam volt, (szőkés)barna + a melír. Kipróbáltam egy 300 Ft-os barna hajszínezőt, a melírt eltűntette, csak az volt a gond, hogy kb. negyedik mosásra kijött a színe, a melír a hajamban meg beszürkült. Nekem "rossz" tapasztalatom van a hajszínezőkkel kapcsolatban, szerintem ez hajfüggő, szóval biztos van, aki elégedett velük :)

18/L

2013. júl. 15. 13:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat(:

És ti otthon csináltátok? Vagy fodrásznál?

Valaki próbálta-e a kéket szőkés-világos barnára?

2013. júl. 15. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Otthon csináltam,hajszínezőhöz nem kell nagy tudomány,h fodrász csinálja meg..bár nekem a festéshez sem :)
2013. júl. 15. 14:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó de nekem ugyebár két szín lenne:/ Arra azért jobban kell figyelni
2013. júl. 15. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Ugyan már, nekem itthon festjük a hajam 2színűre, különösebb tudomány nem kell hozzá:)
2013. júl. 15. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Hajszínező az nem festék! Szóval nagy odafigyelést nem igényel
2013. júl. 15. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!