Ombrera festettem a hajam. Azelott sosem volt festeve es most is csak az alja. Vissza kapja az eredeti szinet meg? .
Figyelt kérdés
Először festettem be a hajam. Alapbol mezbarna szinu es kicsit sotetebbre akartam az aljat ombre szerure. Na abbol a sotetbarnabol lila jott ossze. Nagyon szerettem az eredeti szinet csak egy kicsit akartam a nyakamtol lefele festetni. Vallig ero hajam van szoval nem szeretnem levagatni mert akkor nagyon rovid lenne. Mennyi ido alatt kopik ki vagy fakul meg kicsit vilagosabbra? Es mivel most festettem eloszor, az ereteti szinet vissza kapja meg?2013. jún. 27. 20:49
1/2 anonim válasza:
Hát én tavaly nyár végén festettem a hajam ombréra, idén februárban még mindig nem kopott ki belőle, akkor festettem be az egészet egy színűre, mert meguntam. De ez nyilván a festék minőségétől is függ. Viszont szerintem ha nem akarsz lila hajjal mászkálni, akkor fesd be az egészet hasonlóra mint az alaphajszíned és hagyd lenőni vagy ilyesmi.
2/2 anonim válasza:
Nem lesz eredeti az a rész sohasem. Abba kémiailag belenyúltál:( olló. Vagy átfestés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!