Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mik a tapasztalatotok a...

Mik a tapasztalatotok a hajszínezés terén?

Figyelt kérdés
A Müllerben láttam múlt héten egy kis tasakot, kb. 350 Ft volt, nem tudom pontosan mi volt a márkája, de lehet Schwarzkopf és hajszínező volt. Azt írták, hogy 6-8 hajmosás után kijön a szín. Használtátok már? Tényleg kijön? Természetes szőke vagyok, de nagyon szeretnék barna hajat, de nem merem befesteni.
2009. dec. 27. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Én ezt a fajtát ismerem, ami 6-8 mosás után kijön,olvasd el, van több információ:

[link]

igen, ez kijön!!! gyakran keverik a 24 hajmosásig tartóval, amitől viszont irtó nehéz megszabadulni.

Kapható a fodrászkellékesben is, akár ott is érdeklődhetsz utána, ha még kételkednék.

Ez viszont ammónia- és peroxidmentes. Nyugi ki fog jönni.Szerintem próbáld ki.

Sok sikert!

2009. dec. 27. 16:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, igen! Ez volt az! Kis tasakos! Köszönöm szépen. Egy csomót kerestem, de nem találtam
2009. dec. 27. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Sok sikert, ha sikerül beszínezned ezzel a hajad! Nekem barna hajam volt (eredeti) és nem fogta be a fekete, pedig nincs nagy eltérés a két szín között. Nem hinném, hogy a szőkét befogná a barna, de végülis egy próbát megér, mert nem drága. Drukkolok! =p
2009. dec. 27. 16:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Most olvasom róla, hogy nem ajánlatos szőkített, vagy melírozott hajra használni. Nekem szőke alapszínem van szőkébb melírcsíkokkal. Akkor nem tanácsos?
2009. dec. 27. 16:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kárt nem okozna, egyszerűen nem fogná be a hajad.
2009. dec. 27. 18:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Úgy vagyok vele, hogy inkább ne fogja be, mint hogy ne tudjam kiszedni a hajamból! :S Még sosem volt színezve/festve a hajam, csak melírozva.

Nézegettem azt a honlapot, amit az első válaszoló linkelt be. Jól vettem ki, hogy szőke hajra a szőke színezőt ajánlják? Én barna hajat szeretnék! :S Be sem fogná?

2009. dec. 28. 14:26
 7/10 A kérdező kommentje:
dm-ben és Rossmannban nem találtam olyan Palette Instant Colort. :(
2009. dec. 29. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is sokáig kerestem, végül a Nyugati aluljáróban találtam az illatszeresnél (ahol a rengeteg parfüm is ki van pakolva)
2009. dec. 30. 00:08
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi :) majd megnézem ott is
2009. dec. 30. 12:39
 10/10 anonim ***** válasza:

1.hozzászóló vagyok!

Dm-ben,rossmannba én se láttam,tuti nincs.

Fodrászkellékesben láttam már,nézd meg ott is.

Azt hiszem 400 ft körül van egy zacskóval és ott legalább a kérdéseiddel is útbaigazítanak.

2009. dec. 31. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!