Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gliss kur hir repair sampon...

Gliss kur hir repair sampon mennyire valt be nektek?

Figyelt kérdés
Nagyon sok fele sampont ki probaltam mar most ezt meg vettem ezt az ujra epitoset ami keratinos. egyaltalan segit valamenyi (?) vagy csak ugy van (?):d
2013. júl. 14. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Nézd, csak annyit mondok, hogy a Gliss kur kb 500 forint és minden Tescoban megkapod. A fodrászcikkben kapsz 1500 és 3000 ért profi fodrász sampont. A márka ugyanaz!!!! Szerinted akkor mennyit ér a Gliss kur....? :)
2013. júl. 14. 19:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon is jó a Gliss Kur, én is sok félét kipróbáltam de ez vált be a legjobban. A többszörösen szőkített hajamat csak ez a termék tudta helyrehozni. Viszont egy idő múlva előfordulhat zsírosodás és korpásodás, akkor érdemes pár mosásra lecserélni.
2013. júl. 14. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!