Szerintetek milyen sampon lenne jó választás?
1. válaszolótól kérdem: milyen baba samponra gondolsz? Mert Baba sampon és babasampon között van különbség. Míg előbbinek a márkája az, de valójában ugyanolyan, mint a többi drogériás sampon, addig utóbbi kifejezetten a babák érzékeny bőrére lett kifejlesztve, szulfátmentes termékek.
Nekem ilyenem van:
Kérdező: Szerintem neked inkább a hidratálásra és a fokozott ápolásra kéne jobban odafigyelned, kímélő sampon használata mellett, természetesen. Ha van türelmed hozzá (nem kell sok), akkor esetleg kipróbálhatsz olajokat, olíva olaj, kókuszolaj, szőlőmagolaj, ricinus, tökmag stb, rengeteg közül lehet választani (étolaj nem!). Mondjuk 1 órával hajmosás előtt bekened az egész hajad és hagyod, hogy kicsit megszívja magát.
Balzsamot milyet használsz? Lehet abból is érdemes valami ápoló, hidratáló terméket beszerezni, nem feltétlenül szilikonmenteset, főleg, ha Téged nem kapott el ez a szilikonmentes láz. Bár nekem nagyon beváltak az Alverde balzsamok, főleg az amarántos, amit sosem cserélnék le. Jobban hidratál, mint akármelyik szilikonos korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!