Hányszor mossak hajat 1 héten?
Szia.Hát az biztos hogy nem jó ha mindennap megmosod.Mert attól sokkal gyorsabban fog zsírosodni.Velem is ez van.Én egy héten 3x mosok hajat.De még ígyis majdnem mindig úgy látom hogy zsíros a hajam,közben egyáltalán nem.Szóval azt csak beképzeled magadnak.Mikor megmosom én utána is úgy látom mintha zsíros lenne.De nem! Biztos a tied sem.Kérdezz meg másokat hogy mi a véleményük és akkor majd ők ráébresztenek hogy nem az.
Hát én Syoss-t használok.Mondjuk elég drága de végülis megéri.Fontos,hogy félévente válts sampont,mert egy idő után nem fog sokat használni az a sampon amit már kb. 1 éve használsz.Szóval válts! De nem muszáj drága sampont venni.Egy olcsó is megteszi.Nekem az is használt.
2. vagyok.Már nem fért ki ezért új választ írok.Vannak olyan samponok amik külön "kategóriájú" hajakra vannak.(pl.dús,vékony szálú stb.)
Olyat szerezz ami a te hajadhoz illik és nem lehet probléma :)
De ha gondolod,rakhatsz a hajadról képet,hátha tudok segíteni.
am szép a hajad!
szerintem meg zsírosodás elleni sampont kéne,hogy használj+balzsamot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!