Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hányszor mossak hajat 1 héten?

Hányszor mossak hajat 1 héten?

Figyelt kérdés
mindennap megmosom a hajam,a fodrászom mondta,hogy ez nem jó és,hogy ne mossam csak kétnaponta vagy 1 héten 3x ... de mégis úgy érzem,hogy zsíros lenne pedig egyáltalán nem.. csak mindig hülyén áll és érzem,hogy meg kell mosnom:D mit tanácsoltok? milyen sampont használjak vagy hányszor mossam meg? :/

2013. júl. 13. 17:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Száraz sampont használj
2013. júl. 13. 17:55
 2/12 anonim válasza:

Szia.Hát az biztos hogy nem jó ha mindennap megmosod.Mert attól sokkal gyorsabban fog zsírosodni.Velem is ez van.Én egy héten 3x mosok hajat.De még ígyis majdnem mindig úgy látom hogy zsíros a hajam,közben egyáltalán nem.Szóval azt csak beképzeled magadnak.Mikor megmosom én utána is úgy látom mintha zsíros lenne.De nem! Biztos a tied sem.Kérdezz meg másokat hogy mi a véleményük és akkor majd ők ráébresztenek hogy nem az.

Hát én Syoss-t használok.Mondjuk elég drága de végülis megéri.Fontos,hogy félévente válts sampont,mert egy idő után nem fog sokat használni az a sampon amit már kb. 1 éve használsz.Szóval válts! De nem muszáj drága sampont venni.Egy olcsó is megteszi.Nekem az is használt.

2013. júl. 13. 18:07
 3/12 anonim válasza:

2. vagyok.Már nem fért ki ezért új választ írok.Vannak olyan samponok amik külön "kategóriájú" hajakra vannak.(pl.dús,vékony szálú stb.)

Olyat szerezz ami a te hajadhoz illik és nem lehet probléma :)

De ha gondolod,rakhatsz a hajadról képet,hátha tudok segíteni.

2013. júl. 13. 18:09
 4/12 A kérdező kommentje:
[link] tessék:)
2013. júl. 13. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
itt hany napos a hajad? egyaltalan nem zsiros ( vagyis nem tunik annak)
2013. júl. 13. 19:09
 6/12 A kérdező kommentje:
ez mai kép,1 órája készült:) ma mostam meg..
2013. júl. 13. 19:10
 7/12 anonim ***** válasza:

am szép a hajad!

szerintem meg zsírosodás elleni sampont kéne,hogy használj+balzsamot!:)

2013. júl. 13. 21:18
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi:) oké,kipróbálok párat!
2013. júl. 13. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Iszonyatosan káros a napi szintű hajmosás, heti egyszer elég lenne bőven.
2013. júl. 13. 22:37
 10/12 anonim válasza:
Nagyon szép hajad van! Ombre? :)
2013. júl. 14. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!