Szerintetek gáz, ha egy fiúnak szőrös a melle, háta, hónalja? 16/f
A FÉRFI SZŐRŐS!!
(ezt vedd úgy, hogy nem gáz)
Mell kicsit sem, le ne merd szedni :D
Hónalj kicsit az, vagy lekapod vagy nem, mindegy,a hát meg szerintem eléggé, bár lehet csak nekem.
Szerintem a hát az már nem néz ki valami jól, tuti leszedetném.
Nekem nem jön be a nagyon szőrös mellkas sem, de nem tartom gáznak.
Nem gáz egyik sem, alapvetően természetes dolog.
Viszont a legtöbb férfinak nem különösebben szőrös a háta, tehát az kicsit ciki lehet majd. Kozmetikus (vagy akár anyukád és legalább nem kell ezért mindig bemenned) le tudja gyantázni. Borotválni nem jó, mert akkor minden nap kell, és attól csúnya lesz (kis fekete pöttyök) és szúrni is fog. Ki lehet bírni a gyantát. Később, ha már akkor szeded, amikor még pici a szőr, akkor már kevésbé fog fájni. Epilátort is végig lehet rajta tolni.
De egyébként attól függ, mennyire szőrös. Mert ha nem nagyon és nem sötét a szőr, akkor hagyd inkább úgy. Ha viszont a válladnál, ill. a lapocka környékén is nagyon szőrös és eléggé látszik is, akkor nem árt leszedni, mert a haverok cikizhetnek miatta és a lányoknak sem fog különösebben tetszeni.
A hónalj nem gáz, ha szőrös, de sok nő véleménye szerint "gusztusosabb", ha nem az. Nem nagy cucc átmenni rajta a borotvával zuhanyozásnál és az izzadásgátlót is könnyebb alkalmazni. Szerintem a hónaljat érdemes szőrteleníteni.
Elfelejtettem, hogy érdemes megkérdezni az orvost is, mert az is lehet, hogy el van csúszva a hormonszinted és ha az beáll, akkor megszűnik az extrém szőrösség is.
Persze akkor is lehet valaki nagyon szőrös, ha ezek rendben vannak, akkor szőrtelenít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!