Csajok! Aki szívatta már le fekete haját és festette be
más színűre, pl barnára, azoknak milyen lett utána a
hajuk? Ugye nem fog kihullani? :S
attol függ hogy mennyire erös a hajad és hogy megfelelöen szivattják-e le.
én leszivattam a feketét és majdnem derékigérö hajambol vállig érö lett...letört az egész,pedig fodrász csinálta
2009. okt. 18. 22:29
2/12 A kérdező kommentje:
uhh, az durva, pedig nekem elég vékony szálú hajam van :S
nem akartalak elijjeszteni amugy,de nekem mindenki azt mondta hogy óóó nem törik az le...aztán meg mégis...
2009. okt. 18. 22:44
Ez érdekes, hogy ennyi embernek tönkremegy a haja attól ha leszívatják. Nekem már többször is volt és semmi baja nincsen. Nem kellett levágni belőle semmit. Most akkor vagy én járok jó fodrászhoz és a többi béna vagy nem tudom.. Az utóbbi időben meg már magamnak szőkítem a hajam és ugyanolyan egészséges és szép, egy centit sem kell levágni belőle. Szóval szerintem keress jó fodrászt és jó termékeket amik nem károsítják a hajat.
2009. okt. 18. 22:45
elsö vagyok és én mesterfodrásszal csináltattam és nem levágni kellett ,hanem letört kb 2hét alatt addig :(
2009. okt. 18. 22:47
6/12 A kérdező kommentje:
22:45-ös, akkor ezek szerint neked nem vékony szálú a hajad vagy a fodrász ilyen jó, mindenesetre már kértem időpontot, de megbeszélem a fodrásszal, h. mi legyen...
Nekem profi fodrász csinálta, de nem egy lépésben, hanem fokozatosan. Először rákent valami löttyöt, ezt kb. fél óráig hagyta rajta. Ezután 2 féle szőke melírt rakott bele. Ekkor sötétbarna volt, nem az a nagyon sötét,de inkább sötét mint világfos. Kb. 3 hét múlva újra mentem a fodrászhoz (ez idő alatt még jobban kikopott belőle a fekete festék, tehát megint egy kicsit világosabb lett), és ismét szőke melírokat rakott bele. Ekkor már kb. sötétszőkének nézett ki a hajam. 1 hónap múlva ismét mentem, újabb melír, és addigra már elmondhattam magamról, hogy újra szőke lettem! :D A hajamból amúgy egy cm-t sem kellett levágni, nem tört el -igaz, méregdrága Wella termékeket vetetett meg velem (sampon, balzsam, pakolás), de megérte az árát! MOndjuk hozzá kell tenni, hogy az én hajam nagyon sok mindent kibír, sűrű és nem vékonyszálú.
2009. okt. 19. 09:51
Előző vagyok. Még csak annyit, hogy én egy véletlen "baleset" folyamán lettem fekete (egy béna fodrász elcseszte a hajam), tehát nem hónapokig voltam az, hanem kb. 2 hétig. Lehet, ezért sikerült károsodás nélkül újra kiszőkíteni.
2009. okt. 19. 09:53
szia! nekem fodrászkellékes, ún. visszapigmentáló szerrel volt leradírozva a hajamról a fekete szín. (Color Remover, otthon csináltam) Akkor, kb. egy éve hátközépig érő hajam volt, nem vágattam belőle semmit. Most középbarna, és nyáron voltam a radírozás után legközelebb fodrásznál, és kb. 5 centit kellett levágatni belőle, a töredezett részt, szerintem ez nem rossz arány. Most hátközéptől kicsit fentebb ér, de pár hónap és megnő újra:)
Ja és vékonyszálú a hajam! Nem égett le, nem tört le, bár radírozás után érdekesen nézett ki a színe és a tapintása durva volt a hajamnak, de rengeteg balzsam!! ez az én tapasztalatom. 20L
2009. okt. 19. 11:31
Én feketéből lettem szőke ne erre varrjatok gombot:D amúgy a hajamnak semmi baja sincs:)köszöni szépen,jól van pedig extra vékonyszálú ám.:) persze közvetlen a szőkítés után kicsit szárazabb lett mint szokott,jobban kellett ápolni 1-2 centit le kellett vágni,de kb ennyi:) ja és az én fodrászom ezelőtt kb már 3éve festegette a hajamat,tehát maximálisan ismeri,hogy milyen fajta.és én megbízom benne:)
2009. okt. 19. 11:49
Kapcsolódó kérdések: