Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az igaz hogy ha tinikorodban...

Az igaz hogy ha tinikorodban gondores a hajad es vasalod, nagykorodra meg kiegyenesedik rendesen?

Figyelt kérdés
vagy csak hulyeseg? ezt halottam csak
2013. júl. 11. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz.

Gondolkodj már! A hajad FOLYAMATOSAN nő és cserélődik!

Ha felnőttkorodra kiegyenesedik, az nem a vasalástól lesz, hanem mert amúgy is kiegyenesedett volna.

2013. júl. 11. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem igaz.

Én nekem inkább hullámos hajam van, mint göndör, viszont a 2 évig nap mint nap vasaltam, ami nem tett jót neki és a vasalt rész nem is volt már olyan hullámos, mint amikor még nem ismertem a hajvasalót. Mikor lenövesztettem teljesen a roncsolt részt és le is vágtuk, akkor újra visszakaptam a szép hullámos hajam.

2013. júl. 11. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
36%

Legjobb barátnőmnek,iszonyú göndör haja volt,aztán vasalta minden nap. Most úgy pár év után (már nem vasalja) inkább hullámos a haja,olyan hullámos-egyenes között mozog.

Nekem meg szög egyenes hajam volt, 1 évig minden mosás után befontam a hajam,ma már ha vízes lesz a hajam egyből göndörödik befele.

2013. júl. 11. 13:46
 4/9 A kérdező kommentje:
ksoszi :) remelem nem lesz mindig gondor a hajam mert en egyneset akarok nagyoon :)
2013. júl. 12. 14:14
 5/9 anonim ***** válasza:
A genetikát nem tudod megváltoztatni.
2013. júl. 12. 15:03
 6/9 A kérdező kommentje:

pedig jo lenne :)

mert nekem nemteccik a gondor haj ://

2013. júl. 13. 11:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb az, ha elfogadjuk azt, amilyenek vagyunk és próbáljuk mindenből a lehető legjobbat kihozni. Nekem szögegyenes hajam van és imádom a göndör hajat, de mégsem dauerolom be, hogy göndör legyek. 1-1 alkalommal be szoktam göndöríteni, de semmi több. Elfogadtam, hogy egyenes hajjal áldott meg a sors.
2013. júl. 13. 12:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lettem lepontozva,én csak leírtam a SAJÁT tapasztalataimat a saját és barátnőm hajával kapcsolatban... én szégyenlem magam és ezt is lelehet nyugodtan pontozni..
2013. júl. 13. 19:01
 9/9 A kérdező kommentje:

figyi nem lettel,mindenkinek mas tetszik nekem gondor a hajam! es utalom,mindig is egyneset szerettem!!!

de sajna nem az,ha viz erinti akkor mar gondorodik ://

2013. júl. 14. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!