Van olyan kék, esetleg zöld hajfesték, ami rendesen befogja a barna hajat, viszont 1 hónapon belül kikopik rendesen?
Pár napra kellene, hogy színes legyen a hajam (hajmosás után is), viszont augusztus végén gyakorlaton leszek, így oda már normális hajszínnel kellene megjelennem. :)
Van ilyen festék, ami jó pár hajmosást kibír, de utána viszonylag hamar "kifakul"? Ha igen, akkor hol lehet kapni, és milyen tartós?
1. barna hajat nem fogja be, ki kell szőkíteni..
2. Mo-on csak hajszínezőt kapsz
Köszi a választ!
Mivel jár a kiszőkítés? Ha kikopik a hajszínező, akkor nagyon csúnya marad utána a haj?
Biztosan hülyén hangzanak a kérdéseim, de sosem csináltam ilyet, és egyáltalán nem értek hozzá...
Nem hangzik hülyén :)
Mivel jár? Nem tudom most mennyire sötétbarna a hajad, de mindenképp szőke kell egy szép, intenzív szín eléréséhez. Értelemszerűen ha egy szőkítés (=hidrogén peroxid + szőkítőport visznek fel a hajadra, rajtahagyják 30-40 percig és lemossák) nem elég több kell. Minél többször szőkítik annál jobban roncsolja a hajat.. Színezőt hetente kell újrafesteni, minél később fested annál fakóbb lesz ami szerintem csúnya + a szőke hajszínt nagyon nehéz visszafesteni az eredeti hajszínedre ha megunod.. Remélem segítettem :)
Igen, segítettél, köszönöm! :)
Azt hiszem, ezzel nem kísérletezek, így is egy roncs a hajam. :( Azt hiszem, le kell mondanom az ilyen színekről, és megpróbálkozom vörös tincsekkel (az még talán jobban is mutat a barna hajban). Talán ez még gyakorlaton sem lesz gáz. :)
Nem tudsz nagyon intenzív piros/vörös hajfestéket? Esetleg hogyan lehet elérni egy sima hajfestékkel, hogy minél intenzívebb legyen a szín?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!