Miért nem fogja be rendesen a sötétszőke hajtövem a sötétbarna hajfesték?
Ha jól értem, fekete volt, lenőtt, és ráfestettél barnával... na, én is pont így jártam, csak én szőkére festettem volna barna helyett. A töve hidrogén-szőke lett, a vége meg maradt fekete... Egyszerűen nem tudtam kiszedni belőle a feketét, próbáltuk leszívatni, hidrogénezni, de semmi nem jött be :( A végén mérgemben levágtam az egészet, kb. 3-4 centi hosszúra (1-2 centi volt lenőve), és az úgy klassz volt... De nagyon megbántam a feketét.
Hát, szerintem nagyon gyorsan keress fel egy fodrászt, aki leszívatja & ráfest (előre szólok, a hajadat tönkreteszi), vagy az olló... más megoldás nagyon nincs :( Kikopni nem fog, mert sötét vöröses árnyalat marad a fekete után :(
Majd írd meg, hogy mi lett...
Jah, amúgy ez kb. 2 éve volt, azóta újra megnőtt, most hátközépig ér :)
Szia
a feketét nehéz kiszedni,bolti festékkel.A bolti dobozos festékek szinte beleégnek a hajba.Az eredeti hajszíned nyilván nem lett túl sőtét,mert csak sőtétszőke az alapod.
Mindenképp keress fel egy fodrászt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!