Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van ez? Akármivel...

Miért van ez? Akármivel szőrtelenítek, pöttyös a lábam.

Figyelt kérdés
Nem számít, hogy gyanta, borotva vagy epilátor az. Ezt hogyan lehetne megszüntetni? Alapból elég száraz a bőröm, ha többet testápolóznék, segítene?
2013. júl. 10. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
igen,segíteni fog,de figyelj a folyadékbevitelre is
2013. júl. 10. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugyan így vagyok, szerintem genetika egy részről. Nekem a borotvától nagyon pöttyös, úgyhogy többet gyantázom inkább, attól csak 2 napig körülbelül. Én szoktam hintőporozni is a lábamat, így kevésbé pöttyös. Használj bőrradírt, ha hetente 2-szer használod, szerintem egy idő után alig fognak látszani a pöttyök:)
2013. júl. 10. 22:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Sokat iszom, szóval azzal nincs probléma:)

És a hintőporozást azt közvetlen gyanta után vagy mi?

2013. júl. 10. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
A hintőpor nem ajánlott előtte,mert beleragad a gyantába,utána meg azért nem,mert eltömíti a szőrszál helyét.egy nyugtató balzsam többet ér.
2013. júl. 11. 06:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Elvileg nem lesz pöttyös ha (két taktikát fogok most ajánlani)

1: Ha előtte órákon át áztatod magad a vízben, mert felpuhol a bőr stb.

2: Keverj össze egy kis olajat cukorral kend be vele ott ahol leszeretnéd szedni a bőrt és voálá nem lesznek piros pöttyök! :)

Remélem tudtam segíteni.

2013. júl. 11. 08:01
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem a piros pöttyökkel van bajom, hanem hogy utána mindig látszanak a szőrtüszőim.

Az eddigi válaszokat viszont köszönöm szépen:)

2013. júl. 11. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ahj együtt érzek veled. Ugyan ez az én problémám is.Olyan ronda és nekem is a borotvától a legrondább. Én epillátort használok, mert a gyantához béna vagyok. Amúgy erős a szőrzeted? Nekem sajnos elég erős és még mellé fehér a lábamon a bőr.A szoli is sokat segít rajta, de nem lehet állandóan szolizni se.:/
2013. júl. 12. 17:21
 8/8 A kérdező kommentje:

szerintem is nagyon csúnya és engem is nagyon zavar:(

nem fekete a szőr, mivel kozmetikus gyantázza, de ha borotválnám, megerősödne. és nekem is ez a másik problémám, hogy mellé még ilyen hófehér a bőröm is:/

2013. júl. 13. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!