Mi az oldalt felnyírt haj előnyei és hátrányai?
nekem volt, igen imádtam, de olyan iskolába kerültem, ahol elég nagy port kavart, ezért lassan 1 éve növesztem. egyáltalán nem néz ki bénán! másik oldalra van egyszerűen csak elválasztva, és ennyi. így egyáltalán nem látszik, h nem egyforma hosszúságú mindenhol a tincseim.
ha tetszik szerintem mindenképp csináltasd meg! én is nagyon örültem, mikor megcsináltattam, jó érzés kitűnni ;)
előny:szellőzik a fejed
hátrány:tucat hajad lesz,az értelmesebb lányoknak nem tetszik
Nekem május óta van, és a felnyírt részt kékre festettem. Imádom, egyáltalán nem bántam meg. Láttam már ilyet visszanövesző-fázisban, szerintem nem néz ki rosszul, persze gondolom több baj van vele, de nem tudom. Hozzá is lehet vágni egy idő után a másik oldalt, hogy együtt nőjenek. Én el tudom takarni, mivel telifrufrum volt (most épp növesztem) és csak szépen oldalra csapom, bár eddig még sosem tettem így :)
Hátrányát nem nagyon tapasztaltam még, számomra a legrosszabb a folyamatos színezés, de az nálad nem lesz, gondolom.
Szóval igen, elégedett vagyok vele. Persze tudni kell viselni, mint minden más hajstílust.
Nem tudom, nálad hogy fog elsülni, szeretni fogod-e, mindenesetre leírtam az én tapasztalataimat is, szurkolok!
Egyébként nem értem, miért mondják rá, hogy tucat frizura. Egy embert ismerek a városban hasonló hajjal öszvissz, mitől lenne tucatabb, mint a többi? :D
15/L
say_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
az én hajam ilyen és egy kis városban élek először mindenki mutogatott kinevetett de le**artam a véleményeket annyira hogy mostmár a másik felén is le van vágva csak középen van vörösesbarna és a vége kék :D már megszoktak az emberek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!