Milyen hatranyai vannak a szoke hajnak? Konnyebben torik? Jobban hullik a haj?
Ha fodrász festi, akkor szerintem semmilyen. Nekem igaz csak melírozva van, de semmi káros elváltozás nem történt miatta. Egyszer az egész is be volt festve, természetesen az is fodrásszal, és akkor sem volt semmi baj. Szép volt a hajam és nem tört jobban mint amúgy tört volna, ha nincs festve.
Aztán lenövesztettem, mert a melír sokkal jobban állt.
Szerintem a lényeg azon van, hogy jó szakemberre bízd magad. Az otthoni szőkítéstől szoktak ilyenek lenni, hogy törés, hajhullás, mert nem szakszerűen festik be, sokszor olcsó vackokkal... Én is láttam már olyat, aki otthon magának szőkítette a haját, egészen addig, amíg leégett az egész haja! Tövig!
Szóval bízd magad egy jó fodrászra.
A fodrász sem használ semmi különöset, szőkíteni otthon is épp ugyanúgy lehet. Csak ne ócska dobozos drogériás festékekkel próbáld...
Az a hajadon múlik hogy mennyit fog ártani neki. A szőkítés kiszívja a hajadból a pigmenteket, ami igencsak káros, ha gyenge, vékony szálú a hajad akkor akár le is éghet, széttöredezhet teljesen. A szőkített haj durvább tapintású lesz, jobban kell ápolni meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!