Szandrus_94 kérdése:
Hullik a hajam mit tegyek? A többi lent.
Figyelt kérdés
Festett a hajam fekete, de ez lényegtelen mert előtte is hullot a hajam igaz nem tudom hány szál számít hullásnak de ha végig simítom,ha fésülöm,ha mosom, mindenütt csak csak fekete hajszál van a padlón,az ételbe is már hányingerem van tőle. Használtam bánfi sampont nem segít valami ötlet segítsetek nem bírom már ?2013. jan. 27. 11:32
1/1 anonim válasza:
milyen márkájú hajfestéket használsz ? nekem is hullott a palette-től aztán most garniert használok és egyáltalán nem hullik, de én elkezdtem használni a subrina-recept hajnövekedés serkentő szérumot és sampont ez használt nekem ilyen ricinus oljat meg ilyen szarokat nem használok mert nem hat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!