Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezt eltünik? Több lent

Ezt eltünik? Több lent

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és tavaly előtt egy kicsit meghiztam de nem arra a nagyon tulsulyosra hanem ugyértem h azért van uszógumim a hasamon,combomon,karomon. na és a csipőmön megjelentek ilyen repedés szerü csikok. és mivel most diétázok nyár végére szeretnék 72-ről kb 63 ra lemenni (175cm vagyok)na ebből a kérdés igazából az h azt olvastam ezek a csikok egy időután gyöngyházfehérré szineződnek a rózsaszinrőlöl , szval ha sikerü lefogynom ugy h ne legyen uszógumim akkor ezek eltünnek vagy sak elhalványodnak annyira h már csak kicsit fognak látszódni?
2013. júl. 7. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
elhalványodnak,de a diéta mellett sportolj is,mert máskülönben sosem lesz szép a bőröd
2013. júl. 7. 22:02
 2/6 A kérdező kommentje:
sprotolok is :D futni szoktam naponta
2013. júl. 7. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
akkor jó,nagynéném rontotta el azt hogy csak diétázott és nem tornázott,leadott kb25kilót,a bőrét meg képzelheted:"D
2013. júl. 7. 22:14
 4/6 A kérdező kommentje:
áá az gáz xD akkor szebb lesz a bőröm ha a diéta mellé még sportolok? :D
2013. júl. 7. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezek a csíkok eltűnni sosem fognak, de kicsit azért halványulnak majd.
2013. júl. 7. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:
persze hogy szebb lesz,a sporttól amúgy is szebb lesz a bőröd,de ha csak diétázol akkor ez egész megereszkedik és még csíkosabb lesz,a végeredmény meg egy plötyedt valami(persze ha az ember nem pár hónap alatt akarja elérni az eredményt nem lesz sok gond)
2013. júl. 7. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!