A striak amikor `ujak` akkor pirosas lilas a szine es csak egy ido utan lesz feher igaz?
Figyelt kérdés
tehat azzal tisztaban votam, hogy a csipomnel voltak striak de mar azok is feherek voltak. de miota elkezdtem barnulni a combom belso oldalan is talaltam nem keveset, de ez mind mind feher . tehat ez eddig is ott volt csak nem szurt szemet a feher heg a feher boromon igaz? vagy johet ki tobb is ami rogton feher?
meg mitol johetnek ezek ki? tehat terhes meg nem voltam. hirtelen sem hiztam 10 kilot ( szerencsere)
tehat attol is lehet, hogy novok?
elore is koszi
2013. júl. 3. 23:43
1/2 anonim válasza:
A stiák,ha vörös színűek átmennek gyöngyházba ettől nem kell aggódnod.sokminden váltja ki,lehet,hogy hirtelen növés az oka.
2/2 anonim válasza:
A stria kötőszövet szakadás.
Akkor alakul ki ha hirtelen kellene megnyúlnia a bőrnek, de nem tud így elszakad-ez lehet hirtelen növés miatt vagy hirtelen hízás miatt is.
Később gyöngyház színűek lesznek, de elmúlni nem fognak.
minél barnább lesz a bőr, annál inkább fognak látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!