Terhességi csíkok/striák elhalványítására valami tipp?
lehet, hogy ez furán fog hangzani, de nekem a ricinusolaj bevált, pedig 5éve vannak striák a combomon, popsi, has...nagyon hirtelen nőttem is, és fogytam egyszerre, és ez lett az eredménye.
egyébként, ha gondolod, próbáld ki: én bármilyen testápolóba belekeverek egy kevés bőrfeszesítő testápolót, abba teszem a ricinusolajat, és belemasszírozom. ha van otthon infralámpád, még tutibb a hatás. :) ezt még felturbózhatod paprikaolajjal is, de ha érzékeny a bőröd, inkább ne-nekem is kicsípte a bőröm.
a másik: sima őröltkávét, vagy kávézaccot keverj el szintén kevés ricinusolajjal és kevés meleg!! vízzel dörzsöld át vele fürdés után a bőröd. ez is segít, sőt: narancsbőr ellen is nagyon jó, és pihe-puha lesz tőle a bőröd bónuszba :)
amúgy teljesen el nem tűntei, mivel a stria azt jelenti, hogy a bőröd kötőszövetei elszakadtak, ezen csak a plasztika segít...de jelentősen halványítja, a végére alig észrevehető.
remélem segítettem:)
köszönöm a válaszokat. :)
A ricinusolajast tuti megpróbálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!